autor:

Vekas

» » Aperitive

GRAPEFRUIT UMPLUT CU CARNE DE CURCAN SI LEGUME

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 iulie 2008

Ingrediente
250g.piept de curcan fript,, 300g.morcovi,, 200g.telina,, 150g.ciuperci,, 70-80 alune,, 300g.iaurt,, putin zahar,, 2 bucati grapefruit,, (cca.700g.),, sare,, piper alb,, patrunjel verde,, 250g.maioneza

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

1. Pieptul de curcan se taie cubulete.
2. Morcovii si telina se dau pe razatoare.
3. Ciupercile se taie marunt.
4. Alunele se zdrobesc.
5. Iaurtul se amesteca cu maioneza, sarea, piperul alb si zaharul, apoi cu carnea de curcan si restul ingredientelor.
6. Se taie grapefruit-urile in jumatate si, cu un cutit ascutit, se scoate miezul, care se toaca si se adauga la umplutura.
7. Se umplu jumatatile de grapefruit si se orneaza cu patrunjel verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "GRAPEFRUIT UMPLUT CU CARNE DE CURCAN SI LEGUME" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Piftie de ciolan afumat

Piftie de ciolan afumat

Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l

47 voturi    9 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu carne
Drob de pui

Drob de pui

Se pun la fiert pipotele, inimile și ficățeii spălați și curățați bine, cu puțină sare.

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 250g.piept de curcan fript,
  • 300g.morcovi,
  • 200g.telina,
  • 150g.ciuperci,
  • 70-80 alune,
  • 300g.iaurt,
  • putin zahar,
  • 2 bucati grapefruit,
  • (cca.700g.),
  • sare,
  • piper alb,
  • patrunjel verde,
  • 250g.maioneza

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Rulada de pui cu spanac