Ingrediente
(pentru 4 portii):, 250g.piept de curcan afumat,, 300g.pepene galben,, 300g.morcovi,, 200g.telina,, 150g.ciuperci de balegar,, 80g.alune,, 3dl. iaurt natur,, 2,5dl. maioneza,, 1 lingurita zahar,, 2 bucati grapefruit(mari-cca.700g.),, sare,, piper alb,, patrunjel verde pentru ornat
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
4 voturi
Mod de preparare
3.Iaurtul se amesteca cu maioneza ,se adauga sare, piper alb si zahar.
4.Toate ingredientele se amesteca cu sosul de iaurt.
5.Fructele de grapefruit se taie in doua.Se scoate pulpa fructului , se taie in cubulete si se incorporeaza in compozitia de iaurt si legume.Daca este nevoie se mai condimenteaza cu sare si piper.Se umplu grapefruit-urile cu compozitia de legume,carne si sos , se orneaza cu patrunjel verde si se servesc.
dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 27 iunie 2009
Este un amestec de bunatati ,care cred ca in aceasta combinatie, dau o savoare super-gustoasa.Felicitari pentru reteta,v-am votat si v-am furat reteta.
Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 27 iunie 2009
Foarte interesanta reteta ta.Felicitari.