GRAPEFRUIT UMPLUT

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • (pentru 4 portii):
  • 250g.piept de curcan afumat,
  • 300g.pepene galben,
  • 300g.morcovi,
  • 200g.telina,
  • 150g.ciuperci de balegar,
  • 80g.alune,
  • 3dl. iaurt natur,
  • 2,5dl. maioneza,
  • 1 lingurita zahar,
  • 2 bucati grapefruit(mari-cca.700g.),
  • sare,
  • piper alb,
  • patrunjel verde pentru ornat;

Mod de preparare

1.Pieptul de curcan se taie cubulete.Morcovii si telina, curatate si spalate, se rad pe razatoarea mare.Ciupercile se taie in doua .Alunele se zdrobesc.

3.Iaurtul se amesteca cu maioneza ,se adauga sare, piper alb si zahar.

4.Toate ingredientele se amesteca cu sosul de iaurt.

5.Fructele de grapefruit se taie in doua.Se scoate pulpa fructului , se taie in cubulete si se incorporeaza in compozitia de iaurt si legume.Daca este nevoie se mai condimenteaza cu sare si piper.Se umplu grapefruit-urile cu compozitia de legume,carne si sos , se orneaza cu patrunjel verde si se servesc.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Se taie ceapa pestisor si se caleste in 2 linguri ulei.

Ghiveci de legume cu oua romanesti
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata
Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor