autor:

Vekas

» » Aperitive

GRAPEFRUIT UMPLUT

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 iunie 2009

Ingrediente
(pentru 4 portii):, 250g.piept de curcan afumat,, 300g.pepene galben,, 300g.morcovi,, 200g.telina,, 150g.ciuperci de balegar,, 80g.alune,, 3dl. iaurt natur,, 2,5dl. maioneza,, 1 lingurita zahar,, 2 bucati grapefruit(mari-cca.700g.),, sare,, piper alb,, patrunjel verde pentru ornat

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

4 voturi

Mod de preparare

1.Pieptul de curcan se taie cubulete.Morcovii si telina, curatate si spalate, se rad pe razatoarea mare.Ciupercile se taie in doua .Alunele se zdrobesc.
3.Iaurtul se amesteca cu maioneza ,se adauga sare, piper alb si zahar.
4.Toate ingredientele se amesteca cu sosul de iaurt.
5.Fructele de grapefruit se taie in doua.Se scoate pulpa fructului , se taie in cubulete si se incorporeaza in compozitia de iaurt si legume.Daca este nevoie se mai condimenteaza cu sare si piper.Se umplu grapefruit-urile cu compozitia de legume,carne si sos , se orneaza cu patrunjel verde si se servesc.
Daca ti-a placut reteta noastra "GRAPEFRUIT UMPLUT" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Clatite umplute cu cascaval si sunca de pui

Clatite umplute cu cascaval si sunca de pui

Se amesteca bine cu mixerul toate ingredientele pentru clatite si se coc clatitele intr-o cratita. Cascavalul

2 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
POLONICE  COLORATE

POLONICE COLORATE

Se fierb ouale apoi se dau pe razatoarea mica.Se amesteca cu cascavalul ras si se face o pasta. Apoi

3 voturi    13 comentarii
40 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 14 septembrie 2009

    Rapida, interesanta combinatie, gustoasa!

  • Vekas

    Vekas (Chef de cuisine) , 29 iunie 2009

    Multumesc pentru aprecieri.Ai mei apreciaza mult aceasta reteta.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 27 iunie 2009

    Interesanta reteta...

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 27 iunie 2009

      Este un amestec de bunatati ,care cred ca in aceasta combinatie, dau o savoare super-gustoasa.Felicitari pentru reteta,v-am votat si v-am furat reteta.

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 27 iunie 2009

      Foarte interesanta reteta ta.Felicitari.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

4 voturi

Ingrediente

  • (pentru 4 portii):
  • 250g.piept de curcan afumat,
  • 300g.pepene galben,
  • 300g.morcovi,
  • 200g.telina,
  • 150g.ciuperci de balegar,
  • 80g.alune,
  • 3dl. iaurt natur,
  • 2,5dl. maioneza,
  • 1 lingurita zahar,
  • 2 bucati grapefruit(mari-cca.700g.),
  • sare,
  • piper alb,
  • patrunjel verde pentru ornat

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Rapida, interesanta combinatie, gustoasa!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Jumari si untura de porc