Cateii de usturoi se zdrobesc si se taie marunt cu cutitul. Se asaza pe un platou si se presara peste ei putina sare. Pulpele dezosate si codimentate cu sare si piper se rumenesc pe ambele fete pe un gratar de teflon, in care in prealabil s-a pus uleiul. Cind carnea este gata, se asaza peste usturoiul de pe platou. Peste uleiul ramas se adauga untul, se pun ouale, care se vor gati moi. Cind acestea sint gata se pun, impreuna cu toata grasimea ramasa, deasupra puiului de pe platou. Se poate asorta cu orice fel de garnituta vagetala.Produsul finit este extrem de gustos si satios. Pofta buna.(Reteta este pentru doua persoane).
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii