Se curata cartofii.se fierb,si se zdrobesc ptr. piure.Se dizolva untul in laptele fierbinte si se adauga la cartofi.Se paseaza bine,se condimenteaza cu sare,piper si nucsoara.Se adauga busuioc taiat fasii.
Rosiile se taie sferturi si se amesteca cu ceapa,sare si piper.Mozzarella si sunca se taie felii.Se unge cu ulei o forma de sufle.Se asaza intai piureul,apoi amestecul de rosii,sunca si mozzarella.Se coace la cuptor 20 minute,apoi se scoate si se orneaza cu frunze de busuioc.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii