autor:

Maricor

» » , Aperitive, Retete vegetariene

Gratin de dovlecei

Autor: Maricor (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Grecia


    Reteta postata pe: 25 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Maricor (Chef de cuisine)   
Specific:  

Grecia


Reteta postata pe: 25 martie 2009

Ingrediente
4 dovlecei feliati, 4 rosii feliate, 150ml iaurt sau smantana, 3-4 catei de usturoi tocat, marar si patrunjel tocat, sare si piper, un cubulet de unt si pesmet pentru tapetat vasul, 50g cascaval ras

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

2 voturi

Mod de preparare

Se unge un vas termorezistent cu unt si se tapeteaza cu pesmet. Asezam alternativ cate un strat de dovlecei, rosii si iaurt pana se termina cu stratul de iaurt. Intre fiecare strat se presara sare, piper, usturoi, marar si patrunjel tocat. Presaram cascavalul ras deasupra si dam la cuptorul incalzit la 180*C circa 20-25 minute.Putem imbunatatii reteta si gustul adugand cate un strat de vinete.Se poate servi si rece. Pofta buna!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Gratin de dovlecei" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Vinete si dovlecei gratin

Vinete si dovlecei gratin

Se spala vanata si dovlecei, se curata de coaja(un rand da , unul nu),se taie rondele nu prea groase

81 voturi    36 comentarii
50 min
Retete vegetariene
Creste multicolore cu topping de rosii si busuioc

Creste multicolore cu topping de rosii si busuioc

Punem la fiert pastele (crestele) în apă clocotită în care am adăugat o lingură de

1 vot    0 comentarii
30 min
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L White

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei

Trimmer T800E

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

2 voturi

Ingrediente

  • 4 dovlecei feliati
  • 4 rosii feliate
  • 150ml iaurt sau smantana
  • 3-4 catei de usturoi tocat
  • marar si patrunjel tocat
  • sare si piper
  • un cubulet de unt si pesmet pentru tapetat vasul
  • 50g cascaval ras

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Cum se face coliva Cum se face coliva

Cum se face coliva Arpacasul se spala in 9 ape, apoi se da la fiert cu cele 3 cani de apa si cu sarea. Se fierbe amestecand foarte

25 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Reţetă de preparare a papanaşilor Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor Se pun doua oale cu apa la fiert. Intre timp, intr-un vas se amesteca branza de vaci cu grisul,

11 voturi    7 comentarii
45 min
Aluaturi si Foietaje
Kartopffel-Eintopf