Se unge un vas termorezistent cu unt si se tapeteaza cu pesmet. Asezam alternativ cate un strat de dovlecei, rosii si iaurt pana se termina cu stratul de iaurt. Intre fiecare strat se presara sare, piper, usturoi, marar si patrunjel tocat. Presaram cascavalul ras deasupra si dam la cuptorul incalzit la 180*C circa 20-25 minute.Putem imbunatatii reteta si gustul adugand cate un strat de vinete.Se poate servi si rece. Pofta buna!!!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii