autor:

Maricor

» » , Aperitive, Retete vegetariene

Gratin de dovlecei

Autor: Maricor (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Grecia


    Reteta postata pe: 25 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Maricor (Chef de cuisine)   
Specific:  

Grecia


Reteta postata pe: 25 martie 2009

Ingrediente
4 dovlecei feliati, 4 rosii feliate, 150ml iaurt sau smantana, 3-4 catei de usturoi tocat, marar si patrunjel tocat, sare si piper, un cubulet de unt si pesmet pentru tapetat vasul, 50g cascaval ras

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

2 voturi

Mod de preparare

Se unge un vas termorezistent cu unt si se tapeteaza cu pesmet. Asezam alternativ cate un strat de dovlecei, rosii si iaurt pana se termina cu stratul de iaurt. Intre fiecare strat se presara sare, piper, usturoi, marar si patrunjel tocat. Presaram cascavalul ras deasupra si dam la cuptorul incalzit la 180*C circa 20-25 minute.Putem imbunatatii reteta si gustul adugand cate un strat de vinete.Se poate servi si rece. Pofta buna!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Gratin de dovlecei" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Vinete si dovlecei gratin

Vinete si dovlecei gratin

Se spala vanata si dovlecei, se curata de coaja(un rand da , unul nu),se taie rondele nu prea groase

78 voturi    36 comentarii
50 min
Retete vegetariene
Cartofi dulci iuti

Cartofi dulci iuti

1. Incalzeste o tava tip gratar la flacara puternica. 2. Pune feliile de cartofi intr-un vas, adauga

9 voturi    5 comentarii
1h
Retete vegetariene

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

2 voturi

Ingrediente

  • 4 dovlecei feliati
  • 4 rosii feliate
  • 150ml iaurt sau smantana
  • 3-4 catei de usturoi tocat
  • marar si patrunjel tocat
  • sare si piper
  • un cubulet de unt si pesmet pentru tapetat vasul
  • 50g cascaval ras

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Retete vegetariene

Fasole galbena cu legume Fasole galbena cu legume

In vasul cu ulei si 2 cesti cu apa se pun ceapa taiata marunt, morcovul rondele si dovlecelul cubulete; dupa ce s-au inmuiat putin,

0 voturi    0 comentarii
1h
Delicii de post de la bloggeri
Ciorba de vara cu dovlecel Ciorba de vara cu dovlecel

Se curata morcovul si se da pe razatoarea cu gauri mari. Ceapa se curata si se cresteaza in doua. Telina se curata si se spala. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Special Halloween: Mumii la cuptor