Cureti merele de coaja, le scoti samburii si le tai in felii subtiri. Le amesteci cu scortisoara si le stropesti cu zeama de lamaie. Daca folosesti mango, le cureti de coaja si desprinzi cu grija pulpa fructelor de pe samburi. O tai in felioare subtiri pe care le vei amesteca doar cu zeama de lamaie.
Incalzesti cuptorul la 180° (sau la treapta 4, moderata). Ungi o forma din sticla termorezistenta cu unt. Tai turta dulce (sau cozonacul vechi) in felii subtiri. Mixezi ouale, smantana si zaharul. La aranjarea ingredientelor in forma de copt ai nevoie de indemanare - trebuie sa asezi feliile de turta dulce si cele de fructe ca si cum ai pune placutele de tigla pe acoperis.
Torni peste ele crema de oua. Tai untul in bucatele si le pui peste desert. Bagi forma in cuptor, pe sina din mijloc si o lasi aproximativ 30 de minute, pana devine maronie la suprafata. Inainte de a o aduce la masa o lasi un pic sa se odihneasca
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii