Cum se face coliva de grau fiert

Cum se face coliva de grau fiert

Timp pregatire
180 minute
Complexitate
redusa
Cum se face coliva de grau fiert

Ingrediente

  • o ceasca de grau
  • 4 cesti apa
  • 0 ceasca zahar pudra
  • coaja unei lamai
  • esenta de rom
  • cacao
  • zahar vanilat

Mod de preparare

Cum se face coliva de grau fiert

Graul se pune la muiat pentru cateva ore, apoi se asaza intr-o oala mai mare, se acopera cu 4 cesti apa si se da la cuptor. Cand incepe sa fiarba se da la foc mic.Dupa ce este fiert, se incrporeaza zaharul si aromele. Se serveste ca desert (in general in post)

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

t

tajin3 • 26 Iunie 2024, 13:02 Cine mai folosește aromă de rom în zilele noastre, chestia asta dezgustătoare care are gust ca "Strohrum-ul" austriac, chimie pură?

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise