Cum se face coliva de grau fiert
Cum se face coliva de grau fiert
Graul se pune la muiat pentru cateva ore, apoi se asaza intr-o oala mai mare, se acopera cu 4 cesti apa si se da la cuptor. Cand incepe sa fiarba se da la foc mic.Dupa ce este fiert, se incrporeaza zaharul si aromele. Se serveste ca desert (in general in post)
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Incearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaReteta de salata greceasca. Salata greceasca reteta traditionala. Salata de vara cu rosii, castraveti, ardei, ceapa rosie,...
Salata greceascaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii
tajin3 • 26 Iunie 2024, 13:02 Cine mai folosește aromă de rom în zilele noastre, chestia asta dezgustătoare care are gust ca "Strohrum-ul" austriac, chimie pură?