Reteta postata pe: 10 ianuarie 2010
Ingrediente
o ceasca de grau, 4 cesti apa, 0 ceasca zahar pudra, coaja unei lamai, esenta de rom, cacao, zahar vanilat
Dificultate: Redusa | Timp: 3h
Mod de preparare
Cum se face coliva de grau fiert
Graul se pune la muiat pentru cateva ore, apoi se asaza intr-o oala mai mare, se acopera cu 4 cesti apa si se da la cuptor. Cand incepe sa fiarba se da la foc mic.Dupa ce este fiert, se incrporeaza zaharul si aromele. Se serveste ca desert (in general in post)
Daca ti-a placut reteta noastra "Cum se face coliva de grau fiert" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Retete de post
Intr-un vas mai mare punem fasolea la fiert in apa cu sare pentru 15-20 minute.
Intre timp curatam
Se amesteca faina, cacaua, nuca maruntita. Se adauga apa, uleiul si gemul. Adaugam si praful de copt
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate