Se framinta toate ingrdientele uscate. Aluatul se imparte in 4 parti.
Se intinde o foaie in tava unsa si tapetata cu faina, peste foaie se pune un strat de gem acrisor si un pic de zahar si nuca. Peste toate astea se poate picurar din loc in loc si un pic de rom pentru aroma.Se repeta pina la a patra foaie.
Se lasa in tava cam 1/2 ora dupa care se da la cuptor.
Cand este coapta se pune desupra o glazura de cacao(eu o fac de ciocolata din ciocolata de menaj topita). Am facut glazura jumate-jumate ciocolata si vanilie. Baiatul meu iubeste prajiturile cu glazura alba si sotul glazura ciocolata, asa ca m-am conformat cerintelor baietilor mei.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii