Se curata merele de coaja si se taie cubulete. Se pun pe foc impreuna cu zaharul si zeama de lamaie. Se lasa sa fiarba amestecand continuu pana ce merele devin moi. Daca nu e suficienta zeama se pot adauga cateva linguri de apa plata. Apoi se adauga grisul in ploaie, scortisoara si vanilia. Se amesteca continuu. In functie de consistenta pe care o doriti mai puteti adauga gris sau apa plata. Se serveste rece.
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganacheIntr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.
Supa crema de ciuperciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii