autor:

Anonim

» » Aperitive

Gris garnitura

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 august 2008

Ingrediente
supa de oase, gris, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Grisul se rumeneste la cuptor si se introduce intr-un vas cu ulei incalzit, se stinge cu supa si se fierbe amestecand continuu, pentru a nu forma aglomerari. Se acopera vasul cu capac si se introduce 20 min. la cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Gris garnitura" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Tarta cu ciuperci

Tarta cu ciuperci

1. Pentru aluat: amestecam untul cu faina,praful de sare si apa pana aluatul se leaga bine. Daca

14 voturi    14 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Piept de pui cu sos de rosii si masline

Piept de pui cu sos de rosii si masline

Se curata catei de usturoi si firul de ceapa verde,se spala si se taie marunt.Se pun la calit cu

5 voturi    11 comentarii
30 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • supa de oase
  • gris
  • ulei

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Terina cu legume