autor:

Anonim

» » Aperitive

Gris garnitura

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 august 2008

Ingrediente
supa de oase, gris, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Grisul se rumeneste la cuptor si se introduce intr-un vas cu ulei incalzit, se stinge cu supa si se fierbe amestecand continuu, pentru a nu forma aglomerari. Se acopera vasul cu capac si se introduce 20 min. la cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Gris garnitura" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Mulahul a lesinat

Mulahul a lesinat

Se prajesc feliile de vinete in ulei. Eu le-am prajit la cuptor,astfel nu vor absoarbe la fel de

1 vot    3 comentarii
40 min
Aperitive
Placinta aperitiv

Placinta aperitiv

Se taie varza fideluta, se caleste in putin ulei, se adauga sare, piper, cimbru, marar dupa gust.

1 vot    8 comentarii
1h
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei

Trimmer T810E

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • supa de oase
  • gris
  • ulei

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Vinete prajite