autor:

Anonim

» » Aperitive

Gris garnitura

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 august 2008

Ingrediente
supa de oase, gris, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Grisul se rumeneste la cuptor si se introduce intr-un vas cu ulei incalzit, se stinge cu supa si se fierbe amestecand continuu, pentru a nu forma aglomerari. Se acopera vasul cu capac si se introduce 20 min. la cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Gris garnitura" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Pachetele (clatite) de vara

Pachetele (clatite) de vara

Incingem uleiul, adaugam carnea, apoi ceapa, ardeiul taiat cubulete si varza julienne (fasii inguste)

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Lasagne cu sparanghel

Lasagne cu sparanghel

Untul+ceapa taiata marunt+tulpina de sparanghelul+sare+piper se calesc in tigaie 5 minute.Se adauga

3 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • supa de oase
  • gris
  • ulei

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Omleta la cuptor cu legume