autor:

Anca Bunea

» » Aperitive

Grisine cu cascaval si sunculita taraneasca

Autor: Anca Bunea (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 iulie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anca Bunea (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 iulie 2014

Ingrediente
Ingrediente 6 buc:, 6 grisine lungi, 3 felii cascaval afumat , 3 felii cascaval clasic , 6 felii subtiri sunculita taraneasca, 1 castravete mic, 1 lingurita ulei de masline, 2 lingurite susan negru, 2 linguri mustar boabe

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

4 voturi

Mod de preparare

Castravetele se spala si se taie pe lung 6 fasii subtiri cu ajutorul instrumentului de decojit.



Se ruleaza pe fiecare grisina cate o felie de cascaval, una de castravete si una de sunculita taraneasca la o distanta de 1 cm intre ele.



Se ung rulourile cu putin ulei de masline si se presara seminte de susan.



Se servesc alaturi de mustar.
Daca ti-a placut reteta noastra "Grisine cu cascaval si sunculita taraneasca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Prosciuto cu pepene galben

Prosciuto cu pepene galben

Pepenele se curata de seminte si se taie dupa cum doriti - cuburi pentru frigarui, felii pentru aranjat

1 vot    0 comentarii
15 min
Aperitive cu carne
Clatite brasovene

Clatite brasovene

"Ardealul e o lume generoasa ,din totdeauna nehotarata intre rasarit si apus" . Din aceasta lume

33 voturi    20 comentarii
30 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

4 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente 6 buc:
  • 6 grisine lungi
  • 3 felii cascaval afumat 
  • 3 felii cascaval clasic 
  • 6 felii subtiri sunculita taraneasca
  • 1 castravete mic
  • 1 lingurita ulei de masline
  • 2 lingurite susan negru
  • 2 linguri mustar boabe

Raporteaza reteta

Retete
de Anca Bunea
Chec marmorat

Chec marmorat

Forma pe care am folosit-o are diametrul de 27 cm, volum de 2 l si este din silicon. Se unge

35 voturi    29 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Tarta cu branza si zmeura

Tarta cu branza si zmeura

Se framanta aluatul (sau se prepara cu ajutorul robotului de bucatarie) amestecand faina cu untul

22 voturi    19 comentarii
1h 40 min
Prajituri
Galuste cu prune

Galuste cu prune

Se fierb cartofii nedecojiti in apa cu putina sare, se curata de coaja si se paseaza cat sunt fierbinti,

10 voturi    8 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Rulada de pui cu legume