autor:

autor

» » Aperitive

Grisine cu prosciutto si crema de branza

    Reteta postata pe: 03 februarie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 03 februarie 2014

Ingrediente
(pentru 6 portii):, grisine 24 buc. (170 g), prosciutto 24 felii (315 g), gorgonzola 80 g, crema de branza 40 g, unt 40 g, parmezan ras 40 g, arpagic verde 10 g, piper alb,

Dificultate: Redusa Timp: nespecificat

1 vot

Mod de preparare

Intr-un castron, puneti gorgonzola, crema de branza, untul (la temperatura camerei), parmezanul ras si un pic de piper. Mixati, intai la turatie mica, apoi mare, pana cand obtineti o pasta. Adaugati arpagicul verde, taiat marunt. Omogenizati.



Luati o felie de prosciutto, puneti cam o jumatate de lingurita de crema de branzeturi si intindeti uniform, cu un cutit. Rulati pe grisina, incepand cam de la 3 cm de varf (crema de branza va lipi prosciutto de grisina). Procedati la fel, pana terminati grisinele, crema si prosciutto.



Pastrati la rece pana in momentul servirii. Asta, bineinteles, in cazul in care nu va infruptati imediat din ele.



Mai multe retete delicioase pe blogul Gurmandino.
Daca ti-a placut reteta noastra "Grisine cu prosciutto si crema de branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Rulada simpla de carne

Rulada simpla de carne

Inmuiem painea in lapte, apoi stoarcem, dupa care ingredientele de mai sus in afara de ulei si pesmet

5 voturi    4 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne
drob de miel

drob de miel

Se fierb maruntaiele de miel, se dau prin masina de tocat si se amesteca cu ceapa tocata, mararul

10 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei

Slow Cooker 3.5L Red

- 18 %
219.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Victoria Neicu , 05 februarie 2014

    aaaaaaaaaaaaaa deci voi ziceti prosciutto la hamon....nu stiam ce e

Dificultate

Redusa

Timp

nespecificat

1 vot

Ingrediente

  • (pentru 6 portii):
  • grisine 24 buc. (170 g)
  • prosciutto 24 felii (315 g)
  • gorgonzola 80 g
  • crema de branza 40 g
  • unt 40 g
  • parmezan ras 40 g
  • arpagic verde 10 g
  • piper alb

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

109 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

71 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Adauga reteta
Adauga articol
CONCURS CULINAR: Delicii culinare de vara
Retete

din Aperitive cu carne

Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Rulade mozaic