Intr-o craticioara puneti apa, scortisoara, 2/3 cuisoare si mierea.
Lasati sa fiarba pina cind se topeste mierea.
Adaugati sucul de la cele doua portocale.
Aduceti din nou la punctul de fierbere, lasati un minut apoi stingeti focul si adaugati romul.
Serviti cald.
Ideal pentru a se incalzi in serile reci de toamna...
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajCarnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant.
Rulada de miel umpluta cu legumeDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii