autor:

Adelina Damian-Fekete

» » Aperitive

Guacamole

Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Mexic


    Reteta postata pe: 21 iulie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
Specific:  

Mexic


Reteta postata pe: 21 iulie 2010

Ingrediente
2 avocado coapte bine, 1 ceapă mică proaspătă, 1-2 limete, câteva frunze de coriandru, sare

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

1 vot

Mod de preparare

Curăţă şi taie ceapa şi frunzele de coriandru.
Zdrobeste cu furculiţa miezul de avocado. Amestecă tot si adaugă sucul de limetă. Sărează dupa gust.
Se serveşte cu nachos sau cu carne făcută pe gril.
Daca ti-a placut reteta noastra "Guacamole" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Guacamole - sos mexican de avocado

Guacamole - sos mexican de avocado

1 Legumele se spala. 2.Rosiile se curata de coaja, cel mai usor prin a le opari. Apoi, le taiem

54 voturi    19 comentarii
15 min
Sosuri
Guacamole

Guacamole

Pregatita de pe vremea aztecilor, guacamole, sau pasta de avocado, a devenit din ce in ce mai populara,

4 voturi    2 comentarii
5 min
Salate reci

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 26 iulie 2010

    Un aperitiv gustos!

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 24 iulie 2010

    Foarte buna!

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 22 iulie 2010

    Sincera sa fiu nu stiu daca as putea manca avocado cu ceapa.

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

1 vot

Ingrediente

  • 2 avocado coapte bine
  • 1 ceapă mică proaspătă
  • 1-2 limete
  • câteva frunze de coriandru
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de Adelina Damian-Fekete
Cozonac uşor de făcut

Cozonac uşor de făcut

Se freaca zaharul cu ouale intregi si cu sarea pana se face ca o crema. Se amesteca treptat laptele

90 voturi    16 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Sirop de căpşuni de la Filo,de la Cluj

Sirop de căpşuni de la Filo,de la Cluj

Se pun laolata ( intr-un vailing/castron mare) si se lasa 2-3 zile. Se mai amesteca la trecerea prin

7 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Marinata de peste

Marinata de peste

Se aşază astfel:1 rând de morcovi+ ceapa taiată( eu pun şi o jumătate de ţelină cubuleţe) 1

3 voturi    0 comentarii
2h
Conserve si muraturi

ALINA BANICA (Chef de cuisine)

Un aperitiv gustos!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Conopida cu maioneza