Se dau prin masina de tocat biscuiti si nuca.separat se pun pe foc laptele.zaharul si cacaoa se fierbe pana se ingroasa, se da la rece apoi se pune margarina. Toata aceasta compozitie se pune peste biscuiti si nuca macinata se incorporeaza bine,apoi se fac guguloaele si se dau prin nuca de cocos,sunt foarte bune si foarte usor de preparat se poate pune si o visina din visinata in miljoc .Se poate face si de post,se inlocueste laptele cu apa si margarina vegetala.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii