Guguloae cu nuca de cocos

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Guguloae cu nuca de cocos

Ingrediente

  • 500g-biscuiti,
  • 2-cani nuca,
  • 200g-margarina,
  • 8-linguri zahar,
  • 5-linguri cacaoa,
  • 1-cana lapte,
  • 200g-nuca de cocos.

Mod de preparare

Se dau prin masina de tocat biscuiti si nuca.separat se pun pe foc laptele.zaharul si cacaoa se fierbe pana se ingroasa, se da la rece apoi se pune margarina. Toata aceasta compozitie se pune peste biscuiti si nuca macinata se incorporeaza bine,apoi se fac guguloaele si se dau prin nuca de cocos,sunt foarte bune si foarte usor de preparat se poate pune si o visina din visinata in miljoc .Se poate face si de post,se inlocueste laptele cu apa si margarina vegetala.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise