Mixam untul moale cu zaharul iar apoi adaugam extractul de vanilie si ouale si mixam pana cand se omogenizeaza. Adaugam iaurtul si coaja de lamaie si mixam.
Faina o amestecam cu praful de copt si praful de budinca si le adaugam in compozitie amestecand pana cand se incorporeaza.
La final adaugam afinele spalate si amestecam usor cu o spatula.
Turnam aluatul in tava de guguluf unsa cu unt.
Dam tava la cuptor, la foc potrivit timp de 45-50 de minute, sau pana cand trece testul scobitorii.
Lasam putin sa se racoreasca in tava iar apoi rasturnam guguluful pe un gatar de bucatarie si il lasam sa se raceasca complet.
Dupa ce s-a racit il pudram cu zahar.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii