Mixam untul moale cu zaharul iar apoi adaugam extractul de vanilie si ouale si mixam pana cand se omogenizeaza. Adaugam iaurtul si coaja de lamaie si mixam.
Faina o amestecam cu praful de copt si praful de budinca si le adaugam in compozitie amestecand pana cand se incorporeaza.
La final adaugam afinele spalate si amestecam usor cu o spatula.
Turnam aluatul in tava de guguluf unsa cu unt.
Dam tava la cuptor, la foc potrivit timp de 45-50 de minute, sau pana cand trece testul scobitorii.
Lasam putin sa se racoreasca in tava iar apoi rasturnam guguluful pe un gatar de bucatarie si il lasam sa se raceasca complet.
Dupa ce s-a racit il pudram cu zahar.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii