Guguluf cu dovleac si bourbon

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Guguluf cu dovleac si bourbon

Ingrediente

  • 240 g faina
  • 2 lingurite praf de copt
  • 1 lingurita bicarbonat
  • 1 lingurita sare
  • 2 lingurite scortisoara
  • 300 g zahar
  • 240 ml ulei
  • 4 oua
  • 240 g piure de dovleac fiert
  • 60 ml whisky bourbon
  • zahar pudra pentru ornat

Mod de preparare

Se incalzeste cuptorul la 175 g C. Se unge cu unt forma de guguluf.

Intr-un castron, se amesteca faina, praful de copt, bicarbonatul, sarea si scortisoara.

Intr-un castron mai mare, se amesteca zaharul cu uleiul, ouale si piureul de dovleac.

Se adauga bourbonul apoi se pune aluatul in forma.

Se coace prajitura timp de 45-50 de minute.

Se scoate din cuptor, se lasa 15 minute la racit apoi se scoate din forma si se lasa pe un gratar pana se raceste complet.

Se pudreaza cu zahar si se poate servi.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Supa de ceapa

Supa de ceapa

Se pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.

Supa de ceapa
Ostropel de pui

Ostropel de pui

Ostropel de pui
Negresa cu ciocolata

Negresa cu ciocolata

Negresa cu ciocolata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise