autor:

Anca Bunea

» » , Dulciuri diverse, Prajituri

Guguluf cu dovleac si bourbon

Autor: Anca Bunea (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 ianuarie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anca Bunea (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 ianuarie 2015

Ingrediente
240 g faina, 2 lingurite praf de copt, 1 lingurita bicarbonat, 1 lingurita sare, 2 lingurite scortisoara, 300 g zahar, 240 ml ulei, 4 oua, 240 g piure de dovleac fiert, 60 ml whisky bourbon, zahar pudra pentru ornat

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se incalzeste cuptorul la 175 g C. Se unge cu unt forma de guguluf.

Intr-un castron, se amesteca faina, praful de copt, bicarbonatul, sarea si scortisoara.

Intr-un castron mai mare, se amesteca zaharul cu uleiul, ouale si piureul de dovleac.

Se adauga bourbonul apoi se pune aluatul in forma.

Se coace prajitura timp de 45-50 de minute.

Se scoate din cuptor, se lasa 15 minute la racit apoi se scoate din forma si se lasa pe un gratar pana se raceste complet.

Se pudreaza cu zahar si se poate servi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Guguluf cu dovleac si bourbon" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Prăjitură cu cremă de nucă și lămâie

Prăjitură cu cremă de nucă și lămâie

Pentru blat am mixat ouale cu zaharul, esenta si sarea, timp de 25 de minute; am adaugat faina cernuta,

9 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Prajitura cu alune si cafea

Prajitura cu alune si cafea

1 Se mixeaza bine ouale cu zaharul apoi se adauga cafeaua diluata in apa calda.Se incorporeaza si

3 voturi    0 comentarii
2h
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Anca Bunea

    Anca Bunea (Chef de cuisine) , 03 februarie 2015

    Cu mare drag ;)

  • Gustos_Ro

    Gustos_Ro (Chef de cuisine) , 02 februarie 2015

    Multumim pentru reteta, Anca! Arata cel putin senzational.. :)

  • Fara foto

    Marieta_Pall (Chef de cuisine) , 23 ianuarie 2015

    Bun.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 240 g faina
  • 2 lingurite praf de copt
  • 1 lingurita bicarbonat
  • 1 lingurita sare
  • 2 lingurite scortisoara
  • 300 g zahar
  • 240 ml ulei
  • 4 oua
  • 240 g piure de dovleac fiert
  • 60 ml whisky bourbon
  • zahar pudra pentru ornat

Raporteaza reteta

Retete
de Anca Bunea
Chec marmorat

Chec marmorat

Forma pe care am folosit-o are diametrul de 27 cm, volum de 2 l si este din silicon. Se unge

44 voturi    29 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Tarta cu branza si zmeura

Tarta cu branza si zmeura

Se framanta aluatul (sau se prepara cu ajutorul robotului de bucatarie) amestecand faina cu untul

23 voturi    19 comentarii
1h 40 min
Prajituri
Galuste cu prune

Galuste cu prune

Se fierb cartofii nedecojiti in apa cu putina sare, se curata de coaja si se paseaza cat sunt fierbinti,

16 voturi    8 comentarii
2h
Dulciuri diverse

Anca Bunea (Chef de cuisine)

Cu mare drag ;)

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Spirale cu mere si stafide Spirale cu mere si stafide

Cernem faina intr-un castron (eu am framantat intr-o covata pe care am achizitionat-o anul acesta de la Targul Olarilor, si de care

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Poale-n brau Poale-n brau

Se fărâmă drojdia şi se dizolvă în puţin lapte călduţ cu zahărul, se adaugă apoi ouăle, restul de lapte, untul

0 voturi    0 comentarii
2h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Biscuiti indragostiti