Guguluf cu dovleac si bourbon

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Guguluf cu dovleac si bourbon

Ingrediente

  • 240 g faina
  • 2 lingurite praf de copt
  • 1 lingurita bicarbonat
  • 1 lingurita sare
  • 2 lingurite scortisoara
  • 300 g zahar
  • 240 ml ulei
  • 4 oua
  • 240 g piure de dovleac fiert
  • 60 ml whisky bourbon
  • zahar pudra pentru ornat

Mod de preparare

Se incalzeste cuptorul la 175 g C. Se unge cu unt forma de guguluf.

Intr-un castron, se amesteca faina, praful de copt, bicarbonatul, sarea si scortisoara.

Intr-un castron mai mare, se amesteca zaharul cu uleiul, ouale si piureul de dovleac.

Se adauga bourbonul apoi se pune aluatul in forma.

Se coace prajitura timp de 45-50 de minute.

Se scoate din cuptor, se lasa 15 minute la racit apoi se scoate din forma si se lasa pe un gratar pana se raceste complet.

Se pudreaza cu zahar si se poate servi.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort copii

Tort copii

Tort copii
Lapte cu orez si sos de capsuni

Lapte cu orez si sos de capsuni

Lapte cu orez si sos de capsuni
Gogosi cu ciocolata
Dulciuri diverse

Gogosi cu ciocolata

Intr-un bol micut, trebuie sa punem drojdia impreuna cu 60 ml lapte.

Gogosi cu ciocolata
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor