autor:

Anca Bunea

» » , Dulciuri diverse, Prajituri

Guguluf cu dovleac si bourbon

Autor: Anca Bunea (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 ianuarie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anca Bunea (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 ianuarie 2015

Ingrediente
240 g faina, 2 lingurite praf de copt, 1 lingurita bicarbonat, 1 lingurita sare, 2 lingurite scortisoara, 300 g zahar, 240 ml ulei, 4 oua, 240 g piure de dovleac fiert, 60 ml whisky bourbon, zahar pudra pentru ornat

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se incalzeste cuptorul la 175 g C. Se unge cu unt forma de guguluf.

Intr-un castron, se amesteca faina, praful de copt, bicarbonatul, sarea si scortisoara.

Intr-un castron mai mare, se amesteca zaharul cu uleiul, ouale si piureul de dovleac.

Se adauga bourbonul apoi se pune aluatul in forma.

Se coace prajitura timp de 45-50 de minute.

Se scoate din cuptor, se lasa 15 minute la racit apoi se scoate din forma si se lasa pe un gratar pana se raceste complet.

Se pudreaza cu zahar si se poate servi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Guguluf cu dovleac si bourbon" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Cheesecake cu jeleu de piersici

Cheesecake cu jeleu de piersici

Crusta: Biscuitii ii maruntim in robot. Topim untul, il amestecam cu biscuitii si zaharul. Tapetam

10 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Prajituri
Muffin

Muffin

Se aprinde cuptorul si se fixeaza la 180 de grade Celsius.Ouale intregi, zaharul si zaharul vanilat

0 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

Mixer compact cu bol

- 54 %
499.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Anca Bunea

    Anca Bunea (Chef de cuisine) , 03 februarie 2015

    Cu mare drag ;)

  • Gustos_Ro

    Gustos_Ro (Chef de cuisine) , 02 februarie 2015

    Multumim pentru reteta, Anca! Arata cel putin senzational.. :)

  • Fara foto

    Marieta_Pall (Chef de cuisine) , 23 ianuarie 2015

    Bun.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 240 g faina
  • 2 lingurite praf de copt
  • 1 lingurita bicarbonat
  • 1 lingurita sare
  • 2 lingurite scortisoara
  • 300 g zahar
  • 240 ml ulei
  • 4 oua
  • 240 g piure de dovleac fiert
  • 60 ml whisky bourbon
  • zahar pudra pentru ornat

Raporteaza reteta

Retete
de Anca Bunea
Chec marmorat

Chec marmorat

Forma pe care am folosit-o are diametrul de 27 cm, volum de 2 l si este din silicon. Se unge

39 voturi    29 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Tarta cu branza si zmeura

Tarta cu branza si zmeura

Se framanta aluatul (sau se prepara cu ajutorul robotului de bucatarie) amestecand faina cu untul

22 voturi    19 comentarii
1h 40 min
Prajituri
Galuste cu prune

Galuste cu prune

Se fierb cartofii nedecojiti in apa cu putina sare, se curata de coaja si se paseaza cat sunt fierbinti,

10 voturi    8 comentarii
2h
Dulciuri diverse

Anca Bunea (Chef de cuisine)

Cu mare drag ;)

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Eclere cu crema de vanilie Eclere cu crema de vanilie

Punem la fiert apa, uleiul si un praf de sare. Cand da in clocot dam deoparte si punem toata faina si amestecam bine pana cand se omogenizeaza.

5 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Prajitura cu afine si lavanda Prajitura cu afine si lavanda

Se prepara blatul din albusurile batute cu un praf de sare, apoi cu zaharul, pana se intaresc; se adauga galbenusul frecat un pic cu

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
placinta cu mere