Ouăle le-am separat...albuşurile le-am bătut spumă cu zahărul pudră, ca la bezea..iar gălbenuşurile le-am amestecat cu uleiul şi esenţa de rom. Apoi am adăugat făina amestecată cu praful de copt şi la final am încorporat şi spuma de albuşuri. Am turnat compoziţia în forma de gugguluf (nou-nouţă :P) tapetată cu unt şi făină.
Într-un bol am pus puddingul şi am dizolvat cu laptele, treptat. După care am turnat şi acesta peste compoziţia din formă. Am dat totul la cuptor pentru vreo 20 minute, cred (faceţi mai bine testul cu scobitoarea.).
Când a fost gata copt.....şi frumos mirositor în casă ...l-am scos şi l-am lăsat la răcit pe un gratar.
Apoi l-am uns cu frişcă şi am presărat nişte cacao....(asta pentru ca lui Remi nu-i place frişca ;)) )

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii