Se separa ouale.
Galbenusurile se mixeaza adaugand treptat zaharul si apa fierbinte.
Se inglobeaza apoi faina cernuta amestecata cu cacao si praf de copt.
Se adauga merele rase si rubarba taiata bucatele mici si se omogenizeaza bine.
Separat, se bat albusurile si se inglobeaza cu grija in compozitia rezultata anterior.
Se incalzeste cuptorul la 170 g C.
Se unge cu unt o forma de guguluf si se tapeteaza cu pesmet (ajuta la scoaterea din forma cu o mai mare usurinta).
Se toarna aluatul si se coace la cuptor pentru 45-50 de minute.
Se scoate din cuptor si se lasa la racit pe un gratar.
Se topeste fiecare tip de ciocolata separat la bain-marie.
Se scoate prajitura din forma, se pune inapoi pe gratar si se unge mai intai cu ciocolata amaruie. Se lasa sa se intareasca putin apoi se unge cu ciocolata cu lapte.
Se da la frigider pentru minim 15 minute pentru ca ciocolata sa se intareasca.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii