Se separa ouale.
Galbenusurile se mixeaza adaugand treptat zaharul si apa fierbinte.
Se inglobeaza apoi faina cernuta amestecata cu cacao si praf de copt.
Se adauga merele rase si rubarba taiata bucatele mici si se omogenizeaza bine.
Separat, se bat albusurile si se inglobeaza cu grija in compozitia rezultata anterior.
Se incalzeste cuptorul la 170 g C.
Se unge cu unt o forma de guguluf si se tapeteaza cu pesmet (ajuta la scoaterea din forma cu o mai mare usurinta).
Se toarna aluatul si se coace la cuptor pentru 45-50 de minute.
Se scoate din cuptor si se lasa la racit pe un gratar.
Se topeste fiecare tip de ciocolata separat la bain-marie.
Se scoate prajitura din forma, se pune inapoi pe gratar si se unge mai intai cu ciocolata amaruie. Se lasa sa se intareasca putin apoi se unge cu ciocolata cu lapte.
Se da la frigider pentru minim 15 minute pentru ca ciocolata sa se intareasca.
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Incearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaReteta de salata greceasca. Salata greceasca reteta traditionala. Salata de vara cu rosii, castraveti, ardei, ceapa rosie,...
Salata greceascaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii