autor:

Fara foto

» » Aperitive

Gujvanita

Autor: Claudia Tocarciuc (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Serbia


    Reteta postata pe: 06 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Claudia Tocarciuc (Chef de cuisine)   
Specific:  

Serbia


Reteta postata pe: 06 mai 2008

Ingrediente
10 foi de placinta rotunde sau 5 patrate, 300 gr brânza telemea sarata, 1 praf de copt, 200 ml lapte acru sau iaurt, 100 ml apa minerala, 3 oua intregi

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

3 voturi

Mod de preparare

Se bat ouale intregi cu laptele acru, apa, branza zdrobita cu furculita si praful de copt.
Se intinde o foaie in tava bine unsa cu ulei sau unt si se pastreaza una pentru final. Celelalte 8 foi se \"sifoneaza\" in compozitie si se distribuie in tava, una cate una; restul de compozitie se toarna pe deasupra si se acopera cu foaia ramasa, incat arata ca o tarta. Se inteapa cu furculita si se da la foc iute pana se rumeneste.
Se serveste calda sau rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Gujvanita" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Clatite cu crema de branza si somon

Clatite cu crema de branza si somon

Conectam aparatul Panini Maker Breville la o sursa de curent. Intr-un castron, amestecam usor

3 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza
Pasca cu branza sărată a la Sidy

Pasca cu branza sărată a la Sidy

Ingredientele pentru aluat se frământă şi se lasă la crescut cam 30 min. Brânza se sfărâmă

14 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

3 voturi

Ingrediente

  • 10 foi de placinta rotunde sau 5 patrate
  • 300 gr brânza telemea sarata
  • 1 praf de copt
  • 200 ml lapte acru sau iaurt
  • 100 ml apa minerala
  • 3 oua intregi

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza sarata si vanata Pateuri cu branza sarata si vanata

Aluatul il scoatem de cu seara in frigider sa se dezghete. Umplutura- intr-un bol amestecam bine branzeturile, adaugam vanata si usturoiul

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Crema de branza cu ciuperci
Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide