autor:

Anonim

» » Aperitive

gulas cu carne de pui si smantana

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 august 2008

Ingrediente
carne de pui, ulei, smantana, faina, chimen, piper si sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Bucatile de pui se inabusa in ulei si 200 ml de apa. Se adauga chimenul, faina dizolvata in 150 ml de apa rece, se completeaza cu 750 ml de apa fiarta si cu smantana si se continua fierberea, cca 20 min. Sosul obtinut se strecoara peste carnea de pui; se adauga piper si sare.
Daca ti-a placut reteta noastra "gulas cu carne de pui si smantana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Chiftelute crocante cu masline, arahide si castraveciori murati

Chiftelute crocante cu masline, arahide si castraveciori murati

Inmuiem miezul de paine in lapte (sau apa) si stoarcem bine. Arahidele prajite le maruntim (nu le

0 voturi    1 comentariu
50 min
Aperitive cu carne
Pateu de casa - reteta slovaca

Pateu de casa - reteta slovaca

Curatam ficateii si ii taiem apoi in doua. Punem toate ingredientele intr-un blender si mixam 1-2

1 vot    2 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval

Crenvurstii se cresteaza pe o latura, dar nu pana la capete, apoi se pun pe un grilaj si se dau 5 minute la cuptorul incalzit la 180

2 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

1 vot    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Rulouri filipineze