autor:

Anonim

» » Aperitive

Gulas cu sos

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 august 2008

Ingrediente
carne de vita, ceapa, ulei, sare, pasta de tomate, boia de ardei dulce, supa de oase, chimen, patrunjel verde, cartofi

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Bucatile de carne se inabusa in ulei cu 100 ml de supa, se scot separat si in sosul ramas se inabusa ceapa. Se adauga boia, chimen, carne si se acopera cu supa de oase. Se fierb 1 ora. Se adauga sare, piper, pasta de tomate si se continua fierberea cca 30 min. Cartofii se fierb separat in apa cu sare si se adauga in sos.
Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas cu sos" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
chiftelute ca la mama

chiftelute ca la mama

Intr-o tigaie se pune ceapa tocata marunt, 4 linguri de apa 4 linguri de ulei si se inabuse pina

5 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Snitele de pui

Snitele de pui

1.Se spala pieptul de pui si se taie in felii subtiri. 2.Fiecare felie se bate pe ambele parti pana

5 voturi    1 comentariu
35 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei

Ondulator Easy Waves

- 35 %
259.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • carne de vita
  • ceapa
  • ulei
  • sare
  • pasta de tomate
  • boia de ardei dulce
  • supa de oase
  • chimen
  • patrunjel verde
  • cartofi

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj