Autor:
Anonim (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 18 august 2008
Ingrediente
carne de vita, ceapa,ulei, morcovi,telina radacina, ardei gras, cartofi,chimen ,boia de ardei dulce, usturoi,faina,ciuperci, patrunjel verde, pasta de tomate,ardei iute ,supa de oase, piper,
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Ceapa, morcovii, telina si ardeiul gras se inabusa in ulei cu 100 ml de supa de oase, se adauga boia de ardei ,pasta de tomate si 300 ml de supa de oase.Se adauga sare si chimen si se continua fierberea 2 ore, apoi se adauga cartofii si se completeaza cu supa de oase.Separat se framanta din oua, faina, sare si 500 ml de apa o coca de taitei . Cand incepe sa fiarba sosul ,se adauga cuscusul format prin rupere cu mana din coca de taitei. Se adauga ciuperi,usturoi, piper , patrunjel verde tocat si ardei iute.