Autor:
Anonim (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 18 august 2008
Ingrediente
carne de vita, ceapa,, morcovi, radacina, ardei gras, cartofi,chimen ,boia de ardei dulce, usturoi,, patrunjel verde, pasta de tomate,ardei iute ,supa de oase, piper,
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Ceapa, morcovii, telina si ardeiul gras se inabusa in ulei cu 100 ml de supa de oase, se adauga boia de ardei ,pasta de tomate si 300 ml de supa de oase.Se adauga sare si chimen si se continua fierberea 2 ore, apoi se adauga cartofii si se completeaza cu supa de oase.Separat se framanta din oua, faina, sare si 500 ml de apa o coca de taitei . Cand incepe sa fiarba sosul ,se adauga cuscusul format prin rupere cu mana din coca de taitei. Se adauga ciuperi,usturoi, piper , patrunjel verde tocat si ardei iute.
Daca ti-a placut reteta noastra "gulas maramuresan" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Dau pe robot carnea, costita, painea,ceapa,pesmetul,condimentele, ouale. Modelez bile pe care le
13 voturi
7 comentarii
1h 30 min
Ceapa,taiata marunt, se prajeste putin in cca 60 ml ulei;se pune apoi carnea si maruntaiele,taiate
13 voturi
3 comentarii
1h 30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate