autor:

Anonim

» » Aperitive

gulas maramuresan

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 august 2008

Ingrediente
carne de vita, ceapa,, morcovi, radacina, ardei gras, cartofi,chimen ,boia de ardei dulce, usturoi,, patrunjel verde, pasta de tomate,ardei iute ,supa de oase, piper,

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Ceapa, morcovii, telina si ardeiul gras se inabusa in ulei cu 100 ml de supa de oase, se adauga boia de ardei ,pasta de tomate si 300 ml de supa de oase.Se adauga sare si chimen si se continua fierberea 2 ore, apoi se adauga cartofii si se completeaza cu supa de oase.Separat se framanta din oua, faina, sare si 500 ml de apa o coca de taitei . Cand incepe sa fiarba sosul ,se adauga cuscusul format prin rupere cu mana din coca de taitei. Se adauga ciuperi,usturoi, piper , patrunjel verde tocat si ardei iute.
Daca ti-a placut reteta noastra "gulas maramuresan" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Rulada din piept de pui

Rulada din piept de pui

Se face un "pat" din feliile de bacon, se intinde deasupra pieptul de pui, batut usor intre doua

6 voturi    1 comentariu
1h
Aperitive cu carne
Rulada din carne tocata

Rulada din carne tocata

Se spala carnea, se lasa la scurs si apoi se toaca. Odata cu carnea se mai da prin masina de tocat

22 voturi    13 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • carne de vita
  • ceapa,
  • morcovi, radacina
  • ardei gras
  • cartofi,chimen ,boia de ardei dulce
  • usturoi,
  • patrunjel verde
  • pasta de tomate,ardei iute ,supa de oase
  • piper,

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
CONCURS CULINAR: Delicii culinare de vara
Retete

din Aperitive cu carne

Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Cabanos invelit(imbracat)