autor:

Anonim

» » Aperitive

gulas muresan

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 august 2008

Ingrediente
carne de vita, ceapa,, morcovi, radacina, ardei gras, cartofi,chimen ,boia de ardei dulce, usturoi, faina,ciuperci, patrunjel verde, pasta de tomate, ardei iute ,supa de oase, piper, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Ceapa, morcovii, telina si ardeiul gras se inabusa in ulei cu 100 ml de supa de oase, se adauga boia de ardei ,pasta de tomate si 300 ml de supa de oase.Se adauga sare si chimen si se continua fierberea 2 ore, apoi se adauga cartofii si se completeaza cu supa de oase.Separat se framanta din oua, faina, sare si 500 ml de apa o coca de taitei . Cand incepe sa fiarba sosul ,se adauga cuscusul format prin rupere cu mana din coca de taitei. Se adauga ciuperi,usturoi, piper , patrunjel verde tocat si ardei iute.
Daca ti-a placut reteta noastra "gulas muresan" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Frigarui de pui

Frigarui de pui

Se taie cubulete toate ingredientele; Se amesteca intr-un vas de plastic toate ingredientele cu

3 voturi    1 comentariu
30 min
Aperitive
Pachetele in foi de orez cu legume si carne

Pachetele in foi de orez cu legume si carne

Se pune carnea de pui la fiert cu putin de sare,pentru 20-30 minute. Intre timp pregatim un bol

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • carne de vita
  • ceapa,
  • morcovi, radacina
  • ardei gras
  • cartofi,chimen ,boia de ardei dulce
  • usturoi
  • faina,ciuperci
  • patrunjel verde
  • pasta de tomate
  • ardei iute ,supa de oase
  • piper
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Salata de vara cu dovlecel