autor:

Anonim

» » Aperitive

gulas muresan

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 august 2008

Ingrediente
carne de vita, ceapa,, morcovi, radacina, ardei gras, cartofi,chimen ,boia de ardei dulce, usturoi, faina,ciuperci, patrunjel verde, pasta de tomate, ardei iute ,supa de oase, piper, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Ceapa, morcovii, telina si ardeiul gras se inabusa in ulei cu 100 ml de supa de oase, se adauga boia de ardei ,pasta de tomate si 300 ml de supa de oase.Se adauga sare si chimen si se continua fierberea 2 ore, apoi se adauga cartofii si se completeaza cu supa de oase.Separat se framanta din oua, faina, sare si 500 ml de apa o coca de taitei . Cand incepe sa fiarba sosul ,se adauga cuscusul format prin rupere cu mana din coca de taitei. Se adauga ciuperi,usturoi, piper , patrunjel verde tocat si ardei iute.
Daca ti-a placut reteta noastra "gulas muresan" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Dovlecei pane

Dovlecei pane

Curatam dovleceii de coaja, apoi ii taiem rondele de cca 1 cm grosime. Nu ii saram pentru a nu se

27 voturi    16 comentarii
20 min
Aperitive
Antipasti cu brinza bulgareasca

Antipasti cu brinza bulgareasca

Intr-o tigaie se incalzeste uleiul se adauga ceapa si usturoiul taiat felioare se lasa 3 minute la

10 voturi    4 comentarii
30 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • carne de vita
  • ceapa,
  • morcovi, radacina
  • ardei gras
  • cartofi,chimen ,boia de ardei dulce
  • usturoi
  • faina,ciuperci
  • patrunjel verde
  • pasta de tomate
  • ardei iute ,supa de oase
  • piper
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Rulouri de vinete pane Rulouri de vinete pane

Vanata se curata de coaja, apoi se feliaza pe lungimea vinetei cat se poate de subtire. Se presara cu sare si piper si se lasa sa se

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

2 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Salata de vinete cu leurda si maioneza