autor:

Anonim

» » Aperitive

Gulas vienez cu cartofi

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 august 2008

Ingrediente
carne de vita, ceapa, ulei, sare, pasta de tomate, boia de ardei dulce, supa de oase, chimen, patrunjel verde, cartofi

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

6 voturi

Mod de preparare

Bucatile de carne se inabusa in ulei cu 100 ml de supa, se scot separat si in sosul ramas se inabusa ceapa. Se adauga boia, chimen, carne si se acopera cu supa de oase. Se fierb 1 ora. Se adauga sare, piper, pasta de tomate si se continua fierberea cca 30 min. Cartofii se fierb separat in apa cu sare si se adauga in sos.
Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas vienez cu cartofi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Briose cu ton si varza de bruxelles

Briose cu ton si varza de bruxelles

Punem la fiert in apa cu sare si putin ulei varza de bruxelles.Fierbem circa 7-8 min dupa care scoatem

2 voturi    2 comentarii
40 min
Aperitive
Flori de dovlecei umplute

Flori de dovlecei umplute

Se spala si se curata florile de dovlecei; se scoate pistilul. Se lasa la uscat 10-15 minute pana

7 voturi    8 comentarii
40 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L White

- 15 %
299.99 lei
254.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Michael , 21 iulie 2009

    Eu am mancat "Wiener Gulasch" chiar la el acasa, in capitala Austriei, si stiu foarte bine cum se prepara si cum trebuie sa arate! Ca si la "Supa gulas", carnea si cartofii trebuie taiate cubulete cu latura de max. 1 cm, altfel va iesi "Gulas de la stana bihoreana", vezi fotografia! In plus, nu e aperitiv cu legume, cum pretinde autoarea, pentru ca se pune si carne.

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 31 mai 2009

    Noua ne place tare mult gulasul asta. Mai adaug piper si boiaua o pun din aceea iute...

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

6 voturi

Ingrediente

  • carne de vita
  • ceapa
  • ulei
  • sare
  • pasta de tomate
  • boia de ardei dulce
  • supa de oase
  • chimen
  • patrunjel verde
  • cartofi

Raporteaza reteta

Michael

Eu am mancat "Wiener Gulasch" chiar la el acasa, in capitala Austriei, si stiu foarte bine cum se prepara si cum trebuie sa arate! Ca si la "Supa gulas", carnea si cartofii trebuie taiate cubulete cu latura de max. 1 cm, altfel va iesi "Gulas de la stana bihoreana", vezi fotografia! In plus, nu e aperitiv cu legume, cum pretinde autoarea, pentru ca se pune si carne.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Sambusek(placinte prajite;specific arab)