Ingrediente
carne de vita, ceapa, ulei, sare, pasta de tomate, boia de ardei dulce, supa de oase, chimen, patrunjel verde, cartofi
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
6 voturi
Ingrediente
carne de vita, ceapa, ulei, sare, pasta de tomate, boia de ardei dulce, supa de oase, chimen, patrunjel verde, cartofi
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
6 voturi
Michael , 21 iulie 2009
Eu am mancat "Wiener Gulasch" chiar la el acasa, in capitala Austriei, si stiu foarte bine cum se prepara si cum trebuie sa arate! Ca si la "Supa gulas", carnea si cartofii trebuie taiate cubulete cu latura de max. 1 cm, altfel va iesi "Gulas de la stana bihoreana", vezi fotografia! In plus, nu e aperitiv cu legume, cum pretinde autoarea, pentru ca se pune si carne.
Sidy (Chef de cuisine) , 31 mai 2009
Noua ne place tare mult gulasul asta. Mai adaug piper si boiaua o pun din aceea iute...
Redusa
1h 30 min
6 voturi
Michael
Eu am mancat "Wiener Gulasch" chiar la el acasa, in capitala Austriei, si stiu foarte bine cum se prepara si cum trebuie sa arate! Ca si la "Supa gulas", carnea si cartofii trebuie taiate cubulete cu latura de max. 1 cm, altfel va iesi "Gulas de la stana bihoreana", vezi fotografia! In plus, nu e aperitiv cu legume, cum pretinde autoarea, pentru ca se pune si carne.
Comentata de: Sidy