autor:

Anonim

» » Aperitive

Gulas vienez cu cartofi

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 august 2008

Ingrediente
carne de vita, ceapa, ulei, sare, pasta de tomate, boia de ardei dulce, supa de oase, chimen, patrunjel verde, cartofi

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

6 voturi

Mod de preparare

Bucatile de carne se inabusa in ulei cu 100 ml de supa, se scot separat si in sosul ramas se inabusa ceapa. Se adauga boia, chimen, carne si se acopera cu supa de oase. Se fierb 1 ora. Se adauga sare, piper, pasta de tomate si se continua fierberea cca 30 min. Cartofii se fierb separat in apa cu sare si se adauga in sos.
Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas vienez cu cartofi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Traistute cu ciuperci

Traistute cu ciuperci

Pentru aluat amestecam drojdia cu zaharul si cu 50 ml lapte caldut. Lasam sa dospeasca 10 minute,

4 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Salata de boeuf cu piept de pui

Salata de boeuf cu piept de pui

Cartofi spalati ii punem la fiert si ii lasam pana cand ii putem starpunge usor cu ajutorul unei

2 voturi    0 comentarii
2h
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Michael , 21 iulie 2009

    Eu am mancat "Wiener Gulasch" chiar la el acasa, in capitala Austriei, si stiu foarte bine cum se prepara si cum trebuie sa arate! Ca si la "Supa gulas", carnea si cartofii trebuie taiate cubulete cu latura de max. 1 cm, altfel va iesi "Gulas de la stana bihoreana", vezi fotografia! In plus, nu e aperitiv cu legume, cum pretinde autoarea, pentru ca se pune si carne.

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 31 mai 2009

    Noua ne place tare mult gulasul asta. Mai adaug piper si boiaua o pun din aceea iute...

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

6 voturi

Ingrediente

  • carne de vita
  • ceapa
  • ulei
  • sare
  • pasta de tomate
  • boia de ardei dulce
  • supa de oase
  • chimen
  • patrunjel verde
  • cartofi

Raporteaza reteta

Michael

Eu am mancat "Wiener Gulasch" chiar la el acasa, in capitala Austriei, si stiu foarte bine cum se prepara si cum trebuie sa arate! Ca si la "Supa gulas", carnea si cartofii trebuie taiate cubulete cu latura de max. 1 cm, altfel va iesi "Gulas de la stana bihoreana", vezi fotografia! In plus, nu e aperitiv cu legume, cum pretinde autoarea, pentru ca se pune si carne.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Rulouri de vinete pane Rulouri de vinete pane

Vanata se curata de coaja, apoi se feliaza pe lungimea vinetei cat se poate de subtire. Se presara cu sare si piper si se lasa sa se

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

2 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Chiftele de ton cu sos de iaurt