autor:

Anonim

» » Aperitive

Gulas vienez cu cartofi

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 august 2008

Ingrediente
carne de vita, ceapa, ulei, sare, pasta de tomate, boia de ardei dulce, supa de oase, chimen, patrunjel verde, cartofi

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

6 voturi

Mod de preparare

Bucatile de carne se inabusa in ulei cu 100 ml de supa, se scot separat si in sosul ramas se inabusa ceapa. Se adauga boia, chimen, carne si se acopera cu supa de oase. Se fierb 1 ora. Se adauga sare, piper, pasta de tomate si se continua fierberea cca 30 min. Cartofii se fierb separat in apa cu sare si se adauga in sos.
Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas vienez cu cartofi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Vinete gratinate

Vinete gratinate

Vanata spalata,uscata,taiata cubulete,pudrata cu sare,se caleste in putin ulei iar dupa ce s-a rumenit,se

1 vot    0 comentarii
50 min
Aperitive
Bruschete cu rosii

Bruschete cu rosii

Ceva simplu si fresh, de weekend. Fara alte introduceri, bruschete cu rosii. Se pot servi alaturi

13 voturi    2 comentarii
10 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Michael , 21 iulie 2009

    Eu am mancat "Wiener Gulasch" chiar la el acasa, in capitala Austriei, si stiu foarte bine cum se prepara si cum trebuie sa arate! Ca si la "Supa gulas", carnea si cartofii trebuie taiate cubulete cu latura de max. 1 cm, altfel va iesi "Gulas de la stana bihoreana", vezi fotografia! In plus, nu e aperitiv cu legume, cum pretinde autoarea, pentru ca se pune si carne.

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 31 mai 2009

    Noua ne place tare mult gulasul asta. Mai adaug piper si boiaua o pun din aceea iute...

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

6 voturi

Ingrediente

  • carne de vita
  • ceapa
  • ulei
  • sare
  • pasta de tomate
  • boia de ardei dulce
  • supa de oase
  • chimen
  • patrunjel verde
  • cartofi

Raporteaza reteta

Michael

Eu am mancat "Wiener Gulasch" chiar la el acasa, in capitala Austriei, si stiu foarte bine cum se prepara si cum trebuie sa arate! Ca si la "Supa gulas", carnea si cartofii trebuie taiate cubulete cu latura de max. 1 cm, altfel va iesi "Gulas de la stana bihoreana", vezi fotografia! In plus, nu e aperitiv cu legume, cum pretinde autoarea, pentru ca se pune si carne.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Humus reţetă Humus reţetă

Se alege nautul si se lasa la inmuiat in apa calda 24 de ore.Se scurege de apa si se cojesc boabele prin frecare in palme. (.Eu am observat

6 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive
Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Rulouri cu ciuperci