autor:

Anonim

» » Aperitive

Gulas vienez cu cartofi

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 august 2008

Ingrediente
carne de vita, ceapa, ulei, sare, pasta de tomate, boia de ardei dulce, supa de oase, chimen, patrunjel verde, cartofi

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

6 voturi

Mod de preparare

Bucatile de carne se inabusa in ulei cu 100 ml de supa, se scot separat si in sosul ramas se inabusa ceapa. Se adauga boia, chimen, carne si se acopera cu supa de oase. Se fierb 1 ora. Se adauga sare, piper, pasta de tomate si se continua fierberea cca 30 min. Cartofii se fierb separat in apa cu sare si se adauga in sos.
Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas vienez cu cartofi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Pogaci cu jumari

Pogaci cu jumari

Drojdia o dizolvam in zerul caldut impreuna cu lingura de zahar si o lingura de faina si lasam sa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Aperitive
Biscuiti cu chimen si parmezan

Biscuiti cu chimen si parmezan

Untul (de la temperatura camerei) il mixam cu oul. Adaugam sarea, boiaua dulce si chimenul. Parmezanul

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Michael , 21 iulie 2009

    Eu am mancat "Wiener Gulasch" chiar la el acasa, in capitala Austriei, si stiu foarte bine cum se prepara si cum trebuie sa arate! Ca si la "Supa gulas", carnea si cartofii trebuie taiate cubulete cu latura de max. 1 cm, altfel va iesi "Gulas de la stana bihoreana", vezi fotografia! In plus, nu e aperitiv cu legume, cum pretinde autoarea, pentru ca se pune si carne.

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 31 mai 2009

    Noua ne place tare mult gulasul asta. Mai adaug piper si boiaua o pun din aceea iute...

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

6 voturi

Ingrediente

  • carne de vita
  • ceapa
  • ulei
  • sare
  • pasta de tomate
  • boia de ardei dulce
  • supa de oase
  • chimen
  • patrunjel verde
  • cartofi

Raporteaza reteta

Michael

Eu am mancat "Wiener Gulasch" chiar la el acasa, in capitala Austriei, si stiu foarte bine cum se prepara si cum trebuie sa arate! Ca si la "Supa gulas", carnea si cartofii trebuie taiate cubulete cu latura de max. 1 cm, altfel va iesi "Gulas de la stana bihoreana", vezi fotografia! In plus, nu e aperitiv cu legume, cum pretinde autoarea, pentru ca se pune si carne.

Adauga reteta
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Cartofi turcesti (Turkish potatoes)