Pregatesti foile asa: amesteci untul cu zaharul, mierea laptele si bicarbonatul. aceasta compozitie o fierbi pe aburi, apo o lasi sa se raceasca, incorporezi faina. din aces aluat coci 4 foi pe dosul tavi, unsa in prealabil cu margarina.
Pegatesti crema asa: pui laptele la fiet cu zaharul, iar apoi pui grisul . lasi la racit si cand e rece , adaugi margarina si picuril de zahar vanilat. pui peste prima foaie o parte din crema, peste a doua doaie intinzi gemul de caise urmatoarele foi si restul de crema , peste ultima foaie pui glazura de ciocolata . este un desert delicios!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii