autor:

Fara foto

» » Aperitive

Gustare cu file de anchois ("a la Sorin")

Autor: Romeo Domnescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 august 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Romeo Domnescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 august 2015

Ingrediente
biscuiti cu migdale,, unt,, crema de branza de capra,, verdeata (eu am folosit coriandru),, file de anchois

Dificultate: Redusa Timp: 5 min

2 voturi

Mod de preparare

Pe biscuitul cu migdale se pune unt, crema de branza de capra, verdeata si un file de anchois.
Daca ti-a placut reteta noastra "Gustare cu file de anchois ("a la Sorin")" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Rosii cherry cu mac si caramel de otet balsamic

Rosii cherry cu mac si caramel de otet balsamic

1. Spalati si stergeti rosiile cu grija, astfel incat pedunculul (codita) sa ramana la locul ei. 2.

0 voturi    1 comentariu
20 min
Aperitive
Trandafiri  din ridichi de luna

Trandafiri din ridichi de luna

Se spala si se curata ridichile de luna de codite. Apoi cu ajutorul unui cutit bine ascutit se taie

6 voturi    5 comentarii
20 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei

3.5L Digital HingedLid

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Sorin , 29 iulie 2018

    Simplu

  • kok miori

    kok miori (Chef de cuisine) , 20 noiembrie 2015

    De ce trebuie unt inainte de crema de capra dupa mine este mult prea gras.

Dificultate

Redusa

Timp

5 min

2 voturi

Ingrediente

  • biscuiti cu migdale,
  • unt,
  • crema de branza de capra,
  • verdeata (eu am folosit coriandru),
  • file de anchois

Raporteaza reteta

Retete
de Romeo Domnescu
Pui cu sparanghel

Pui cu sparanghel

Se inlatura partea lemnoasa a sparanghelului (se rupe prin indoirea capetelor inferioare) sau se

6 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Sorin

Simplu

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Rulouri de vinete pane Rulouri de vinete pane

Vanata se curata de coaja, apoi se feliaza pe lungimea vinetei cat se poate de subtire. Se presara cu sare si piper si se lasa sa se

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

2 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Salata cu legume,nuci si maioneza