autor:

Fara foto

» » Aperitive

Gustare cu file de anchois ("a la Sorin")

Autor: Romeo Domnescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 august 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Romeo Domnescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 august 2015

Ingrediente
biscuiti cu migdale,, unt,, crema de branza de capra,, verdeata (eu am folosit coriandru),, file de anchois

Dificultate: Redusa Timp: 5 min

1 vot

Mod de preparare

Pe biscuitul cu migdale se pune unt, crema de branza de capra, verdeata si un file de anchois.
Daca ti-a placut reteta noastra "Gustare cu file de anchois ("a la Sorin")" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Bruschette cu mozzarella si rosii

Bruschette cu mozzarella si rosii

Se prajesc feliile de paine si se freaca bine cu usturoi. Pe fiecare felie se asaza bucati de mozzarella,

6 voturi    5 comentarii
15 min
Aperitive
Chifle cu legume si carnaciori

Chifle cu legume si carnaciori

Intr-un vas punem apa la fiert. Cand fierbe apa adaugam legumele. Lasam sa fiarba cateva minute.

6 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • kok miori

    kok miori (Chef de cuisine) , 20 noiembrie 2015

    De ce trebuie unt inainte de crema de capra dupa mine este mult prea gras.

Dificultate

Redusa

Timp

5 min

1 vot

Ingrediente

  • biscuiti cu migdale,
  • unt,
  • crema de branza de capra,
  • verdeata (eu am folosit coriandru),
  • file de anchois

Raporteaza reteta

Retete
de Romeo Domnescu
Pui cu sparanghel

Pui cu sparanghel

Se inlatura partea lemnoasa a sparanghelului (se rupe prin indoirea capetelor inferioare) sau se

4 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
kok miori

kok miori (Chef de cuisine)

De ce trebuie unt inainte de crema de capra dupa mine este mult prea gras.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Cartofi umpluti, la cuptor