autor:

Fara foto

» » Aperitive

Gustare cu file de anchois ("a la Sorin")

Autor: Romeo Domnescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 august 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Romeo Domnescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 august 2015

Ingrediente
biscuiti cu migdale,, unt,, crema de branza de capra,, verdeata (eu am folosit coriandru),, file de anchois

Dificultate: Redusa Timp: 5 min

1 vot

Mod de preparare

Pe biscuitul cu migdale se pune unt, crema de branza de capra, verdeata si un file de anchois.
Daca ti-a placut reteta noastra "Gustare cu file de anchois ("a la Sorin")" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Zacusca simpla

Zacusca simpla

Punem la cuptor vinetele ,ardeii grasi si iute pentru o ora la 250 de grade(cuptorul sa fie deja

3 voturi    1 comentariu
3h
Aperitive
Muraturi asortate

Muraturi asortate

Toate ingredientele feliate se aseaza in borcane, peste ele se toarna saramura. Borcanele se inchid

1 vot    1 comentariu
30 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • kok miori

    kok miori (Chef de cuisine) , 20 noiembrie 2015

    De ce trebuie unt inainte de crema de capra dupa mine este mult prea gras.

Dificultate

Redusa

Timp

5 min

1 vot

Ingrediente

  • biscuiti cu migdale,
  • unt,
  • crema de branza de capra,
  • verdeata (eu am folosit coriandru),
  • file de anchois

Raporteaza reteta

Retete
de Romeo Domnescu
Pui cu sparanghel

Pui cu sparanghel

Se inlatura partea lemnoasa a sparanghelului (se rupe prin indoirea capetelor inferioare) sau se

4 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
kok miori

kok miori (Chef de cuisine)

De ce trebuie unt inainte de crema de capra dupa mine este mult prea gras.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Orez cu legume