autor:

andreutza

» » , Aperitive, Aperitive

Gustare etajata

Autor: andreutza (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 03 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: andreutza (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 03 februarie 2010

Ingrediente
4 feli paine, 4 lg spanac congelat, 16 feli cascaval, 4 lg branza de vaci, orosie, 1 ceapa rosie, 2 foi de salata verde, sare

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

4 voturi

Mod de preparare

1)Tai fiecare felie de paine in 4 si le frigi pe tabla sau la cuptor, tai rosia cubulete, o treci printr-o sita, amesteci pasta obtinurta u branza de vaci si cu sare si dai la rece amestecul.
2)Tai ardei pe lung, scoti nervurile si samburi, ii oparesti si ii pui intr-o punga de plastic 5 minute, dupa ce sau inmuiat, ii tai in patrate de dimensiunea bucatilor de paine.
3)Ungi feliile de paine cu crema de branza de vaci amestecata cu rosii, apoi pui putin spanac, ardeuil si cascavalul si inca o data acelaeas straturi , pui o bucata de ceapa rosie, putin asalata verde si fixezi totul cu o scobituoare . Dai 2-3 minute la cuptor, cat se rumeneste putin casacvalul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Gustare etajata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Chiftelute cu cartofi si dovlecel

Chiftelute cu cartofi si dovlecel

Dovlecelul si cartofii se curata,se spala si se da prin razatoarea mare.Se lasa jumatate de ora,pana

14 voturi    10 comentarii
30 min
Aperitive
Ciuperci la cuptor cu menta si ananas

Ciuperci la cuptor cu menta si ananas

1) Se curata ciupercile si se spala. 2) Se rade cascavalul si mozzarella, se amesteca - in acelasi

5 voturi    1 comentariu
40 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • monik

    monik (Chef de cuisine) , 28 martie 2011

    foarte apetisanta

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 31 iulie 2010

    Cred ca este o bunatate !

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 04 februarie 2010

    Ingenios. Felicitari!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 februarie 2010

      Usor,rapid si gustos...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

15 min

4 voturi

Ingrediente

  • 4 feli paine
  • 4 lg spanac congelat
  • 16 feli cascaval
  • 4 lg branza de vaci
  • orosie
  • 1 ceapa rosie
  • 2 foi de salata verde
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de andreutza
Merluciu cu maioneza

Merluciu cu maioneza

Pui pestele spalat la fiert in apa sarata, inpreuna cu morcovii, curatati si spalati. Scoti pestele

1 vot    6 comentarii
35 min
Mancaruri cu peste
Varza dulce cu smantana

Varza dulce cu smantana

Cureti varza de foile exterioare si o toci. O presari cu sare si o lasi 15 minute . Apoi o presezi

3 voturi    2 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Dovlecel cu smantana

Dovlecel cu smantana

Cureti dovleci de coaja si ii tai pe lung in felii de 1/2cm. Presari feliile cu sare si le lasi

0 voturi    0 comentarii
3h 10 min
Fripturi

monik (Chef de cuisine)

foarte apetisanta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Salata de vinete cu leurda si maioneza