1)Tai fiecare felie de paine in 4 si le frigi pe tabla sau la cuptor, tai rosia cubulete, o treci printr-o sita, amesteci pasta obtinurta u branza de vaci si cu sare si dai la rece amestecul.
2)Tai ardei pe lung, scoti nervurile si samburi, ii oparesti si ii pui intr-o punga de plastic 5 minute, dupa ce sau inmuiat, ii tai in patrate de dimensiunea bucatilor de paine.
3)Ungi feliile de paine cu crema de branza de vaci amestecata cu rosii, apoi pui putin spanac, ardeuil si cascavalul si inca o data acelaeas straturi , pui o bucata de ceapa rosie, putin asalata verde si fixezi totul cu o scobituoare . Dai 2-3 minute la cuptor, cat se rumeneste putin casacvalul.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatPrajitura cu foi de napolitana si crema de cacao. Un desert fara coacere, usor de facut, perfect pentru orice ocazie....
Prajitura cu foi de napolitana si crema de cacao . Un desert fara coacere, delicios si usor de facutDescopera o reteta rapida, economica si delicioasa de tocanita simpla de vinete. Perfecta pentru o masa sanatoasa, aceasta...
Tocanita simpla de vinete. Reteta rapida, economica si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii