autor:

andreutza

» » , Aperitive, Aperitive

Gustare etajata

Autor: andreutza (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 03 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: andreutza (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 03 februarie 2010

Ingrediente
4 feli paine, 4 lg spanac congelat, 16 feli cascaval, 4 lg branza de vaci, orosie, 1 ceapa rosie, 2 foi de salata verde, sare

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

4 voturi

Mod de preparare

1)Tai fiecare felie de paine in 4 si le frigi pe tabla sau la cuptor, tai rosia cubulete, o treci printr-o sita, amesteci pasta obtinurta u branza de vaci si cu sare si dai la rece amestecul.
2)Tai ardei pe lung, scoti nervurile si samburi, ii oparesti si ii pui intr-o punga de plastic 5 minute, dupa ce sau inmuiat, ii tai in patrate de dimensiunea bucatilor de paine.
3)Ungi feliile de paine cu crema de branza de vaci amestecata cu rosii, apoi pui putin spanac, ardeuil si cascavalul si inca o data acelaeas straturi , pui o bucata de ceapa rosie, putin asalata verde si fixezi totul cu o scobituoare . Dai 2-3 minute la cuptor, cat se rumeneste putin casacvalul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Gustare etajata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Pasta din fasole neagra

Pasta din fasole neagra

In vasul blenderului punem toate ingridentele si pornim blenderul sa prelucreze pana totul devine

3 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Guacamole

Guacamole

Taiem fructele de avocado in 2 si scoatem samburele (unul din cele 2 fructe le pastram pentru a servire).

15 voturi    4 comentarii
15 min
Aperitive
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • monik

    monik (Chef de cuisine) , 28 martie 2011

    foarte apetisanta

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 31 iulie 2010

    Cred ca este o bunatate !

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 04 februarie 2010

    Ingenios. Felicitari!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 februarie 2010

      Usor,rapid si gustos...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

15 min

4 voturi

Ingrediente

  • 4 feli paine
  • 4 lg spanac congelat
  • 16 feli cascaval
  • 4 lg branza de vaci
  • orosie
  • 1 ceapa rosie
  • 2 foi de salata verde
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de andreutza
Merluciu cu maioneza

Merluciu cu maioneza

Pui pestele spalat la fiert in apa sarata, inpreuna cu morcovii, curatati si spalati. Scoti pestele

1 vot    6 comentarii
35 min
Mancaruri cu peste
Varza dulce cu smantana

Varza dulce cu smantana

Cureti varza de foile exterioare si o toci. O presari cu sare si o lasi 15 minute . Apoi o presezi

3 voturi    2 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Dovlecel cu smantana

Dovlecel cu smantana

Cureti dovleci de coaja si ii tai pe lung in felii de 1/2cm. Presari feliile cu sare si le lasi

0 voturi    0 comentarii
3h 10 min
Fripturi

monik (Chef de cuisine)

foarte apetisanta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Ciuperci umplute cu legume
Black Friday Oster Romania
Black Friday Oster Romania