1)Tai fiecare felie de paine in 4 si le frigi pe tabla sau la cuptor, tai rosia cubulete, o treci printr-o sita, amesteci pasta obtinurta u branza de vaci si cu sare si dai la rece amestecul.
2)Tai ardei pe lung, scoti nervurile si samburi, ii oparesti si ii pui intr-o punga de plastic 5 minute, dupa ce sau inmuiat, ii tai in patrate de dimensiunea bucatilor de paine.
3)Ungi feliile de paine cu crema de branza de vaci amestecata cu rosii, apoi pui putin spanac, ardeuil si cascavalul si inca o data acelaeas straturi , pui o bucata de ceapa rosie, putin asalata verde si fixezi totul cu o scobituoare . Dai 2-3 minute la cuptor, cat se rumeneste putin casacvalul.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii