1. Se taie banana felii. Se asaza feliile pe o farfurie in cerc, in forma capului de leu.
2. Se curata mandarina si se separa feliile. Se asaza in jurul feliilor de banana formand coama leului.
3. Se taie felia de ananas in jumatate si se fac din ea urechile leului.
4. Se adauga bomboanele de ciocolata pentru ochi si nas. Se iau fulgi de ciocolata intre degete si se presara cu grija, formand gura leului.
Pofta buna!
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.
Gogosari in sos de mustarRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii