1. Se taie banana felii. Se asaza feliile pe o farfurie in cerc, in forma capului de leu.
2. Se curata mandarina si se separa feliile. Se asaza in jurul feliilor de banana formand coama leului.
3. Se taie felia de ananas in jumatate si se fac din ea urechile leului.
4. Se adauga bomboanele de ciocolata pentru ochi si nas. Se iau fulgi de ciocolata intre degete si se presara cu grija, formand gura leului.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii