Gustare in forma de leu

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 banana de marime medie
  • 2 mandarine
  • 1 felie de ananas (din conserva sau proaspata)
  • 3 bomboane de ciocolata
  • fulgi de ciocolata

Mod de preparare

1. Se taie banana felii. Se asaza feliile pe o farfurie in cerc, in forma capului de leu.

2. Se curata mandarina si se separa feliile. Se asaza in jurul feliilor de banana formand coama leului.

3. Se taie felia de ananas in jumatate si se fac din ea urechile leului.

4. Se adauga bomboanele de ciocolata pentru ochi si nas. Se iau fulgi de ciocolata intre degete si se presara cu grija, formand gura leului.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Se taie ceapa pestisor si se caleste in 2 linguri ulei.

Ghiveci de legume cu oua romanesti
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata
Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor