autor:

Vekas

» » Aperitive

Gustari cu ardei gras si ricotta

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 ianuarie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 ianuarie 2012

Ingrediente
(4 portii), 8 bucati de paine integrala,, 200g. ardei rosu gras,, 75g.bacon feliat,, 200ml. smantana,, 100g. ciuperci proaspete, feliate,, 50g.parmezan,, 1/2 cana de ricotta,, marar,, sare,, piper

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

1.Se preincalzeste cuptorul la 220*C.
2.Intr-o tigaie, se rumeneste ardeiul feliat.Se adauga baconul.Se incorporeaza smantana si, pe foc mic, se lasa sa fiarba 4-5 minute. Se adauga ciupercile feliate si se mai lasa sa fiarba 3-4 minute. Amestecul trebuie sa se ingroase.
3.Compozitia de mai sus se repartizeaza pe 4 felii de paine. Se acopera cu restul de felii de paine.
4.Intr-un castron, se amesteca ricotta cu parmezan, marar, sare si piper. Se acopera feliile de paine umplute cu acest amestec si se coc 15 minute la cuptor pana se rumenesc. Se servesc fierbinti.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Gustari cu ardei gras si ricotta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Paine umpluta cu branza

Paine umpluta cu branza

Se cerne faina intr-un bol la mixer se adauga drojdia,zaharul,uleiul si apa si se mixeaza pana se

1 vot    1 comentariu
1h 45 min
Aperitive cu brinza
Iaurt de casa

Iaurt de casa

1. Se strecoara laptele intr-o cratita cu fundul mai gros. 2. Se adauga lingurita cu sare. 3. Se

7 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

Mixer compact cu bol

- 54 %
499.99 lei
229.99 lei

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • (4 portii)
  • 8 bucati de paine integrala,
  • 200g. ardei rosu gras,
  • 75g.bacon feliat,
  • 200ml. smantana,
  • 100g. ciuperci proaspete
  • feliate,
  • 50g.parmezan,
  • 1/2 cana de ricotta,
  • marar,
  • sare,
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Cordon bleu din castraveti murati Cordon bleu din castraveti murati

Se taie capetele la castraveti si se indeparteaza miezul cu ajutorul ustensilei de scos cotoarele la mere. Se spala castravetii si

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Tarta cu legume si branza de capra Tarta cu legume si branza de capra

Intai pregatim legumele. Taiem vanata felii rotunde, le ungem cu ulei de masline si le frigem in cuptor pana se rumenesc putin, 15-20

1 vot    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Aperitiv rece rapid