autor:

Vekas

» » Aperitive

Gustari cu ardei gras si ricotta

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 ianuarie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 ianuarie 2012

Ingrediente
(4 portii), 8 bucati de paine integrala,, 200g. ardei rosu gras,, 75g.bacon feliat,, 200ml. smantana,, 100g. ciuperci proaspete, feliate,, 50g.parmezan,, 1/2 cana de ricotta,, marar,, sare,, piper

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

1.Se preincalzeste cuptorul la 220*C.
2.Intr-o tigaie, se rumeneste ardeiul feliat.Se adauga baconul.Se incorporeaza smantana si, pe foc mic, se lasa sa fiarba 4-5 minute. Se adauga ciupercile feliate si se mai lasa sa fiarba 3-4 minute. Amestecul trebuie sa se ingroase.
3.Compozitia de mai sus se repartizeaza pe 4 felii de paine. Se acopera cu restul de felii de paine.
4.Intr-un castron, se amesteca ricotta cu parmezan, marar, sare si piper. Se acopera feliile de paine umplute cu acest amestec si se coc 15 minute la cuptor pana se rumenesc. Se servesc fierbinti.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Gustari cu ardei gras si ricotta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Ciuperci umplute

Ciuperci umplute

Se spala ciupercile. Se desprinde cu atentie piciorul ciupercii, in asa fel incat palaria acesteia

3 voturi    3 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Bilute cu telemea

Bilute cu telemea

Intr-un bol se bat ouale spuma, peste care se rade telemeaua. Se adauga piperul, apoi praful de copt

6 voturi    4 comentarii
45 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • (4 portii)
  • 8 bucati de paine integrala,
  • 200g. ardei rosu gras,
  • 75g.bacon feliat,
  • 200ml. smantana,
  • 100g. ciuperci proaspete
  • feliate,
  • 50g.parmezan,
  • 1/2 cana de ricotta,
  • marar,
  • sare,
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza sarata si vanata Pateuri cu branza sarata si vanata

Aluatul il scoatem de cu seara in frigider sa se dezghete. Umplutura- intr-un bol amestecam bine branzeturile, adaugam vanata si usturoiul

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Clatite cu urda si marar