autor:

Vekas

» » Aperitive

Gustari cu ardei gras si ricotta

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 ianuarie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 ianuarie 2012

Ingrediente
(4 portii), 8 bucati de paine integrala,, 200g. ardei rosu gras,, 75g.bacon feliat,, 200ml. smantana,, 100g. ciuperci proaspete, feliate,, 50g.parmezan,, 1/2 cana de ricotta,, marar,, sare,, piper

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

1.Se preincalzeste cuptorul la 220*C.
2.Intr-o tigaie, se rumeneste ardeiul feliat.Se adauga baconul.Se incorporeaza smantana si, pe foc mic, se lasa sa fiarba 4-5 minute. Se adauga ciupercile feliate si se mai lasa sa fiarba 3-4 minute. Amestecul trebuie sa se ingroase.
3.Compozitia de mai sus se repartizeaza pe 4 felii de paine. Se acopera cu restul de felii de paine.
4.Intr-un castron, se amesteca ricotta cu parmezan, marar, sare si piper. Se acopera feliile de paine umplute cu acest amestec si se coc 15 minute la cuptor pana se rumenesc. Se servesc fierbinti.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Gustari cu ardei gras si ricotta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella

Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella

Spalam spanacul.si apoi il oparim in apa fiarta cu sare.Scurgem de apa , lasam sa se raceasca apoi

5 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Bulete de cascaval la cuptor,aperitiv adaptat

Bulete de cascaval la cuptor,aperitiv adaptat

Buletele de cascaval la cuptor se fac conform retetei clasice,doar un pic mai mari ca dimensiune.Dupa

4 voturi    3 comentarii
2h
Aperitive cu brinza

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • (4 portii)
  • 8 bucati de paine integrala,
  • 200g. ardei rosu gras,
  • 75g.bacon feliat,
  • 200ml. smantana,
  • 100g. ciuperci proaspete
  • feliate,
  • 50g.parmezan,
  • 1/2 cana de ricotta,
  • marar,
  • sare,
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Retete

din Aperitive cu brinza

Porumb crocant cu topping de telemea Porumb crocant cu topping de telemea

Am uscat cu un prosop porumbul fiert și l-am așezat pe grill cca 3 minute, cât să devină puțin crocant. Am adăugat untul

1 vot    0 comentarii
10 min
Aperitive
Biscuiti cu parmezan Biscuiti cu parmezan

Framant untul cu faina, amestec cu mana, apoi adaug parmezanul, oregano, sarea, la final adaug si smantana. Amestec bine, invelesc apoi

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Unt cu tarhon