autor:

Vekas

» » Aperitive

Gustari cu ardei gras si ricotta

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 ianuarie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 ianuarie 2012

Ingrediente
(4 portii), 8 bucati de paine integrala,, 200g. ardei rosu gras,, 75g.bacon feliat,, 200ml. smantana,, 100g. ciuperci proaspete, feliate,, 50g.parmezan,, 1/2 cana de ricotta,, marar,, sare,, piper

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

1.Se preincalzeste cuptorul la 220*C.
2.Intr-o tigaie, se rumeneste ardeiul feliat.Se adauga baconul.Se incorporeaza smantana si, pe foc mic, se lasa sa fiarba 4-5 minute. Se adauga ciupercile feliate si se mai lasa sa fiarba 3-4 minute. Amestecul trebuie sa se ingroase.
3.Compozitia de mai sus se repartizeaza pe 4 felii de paine. Se acopera cu restul de felii de paine.
4.Intr-un castron, se amesteca ricotta cu parmezan, marar, sare si piper. Se acopera feliile de paine umplute cu acest amestec si se coc 15 minute la cuptor pana se rumenesc. Se servesc fierbinti.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Gustari cu ardei gras si ricotta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Saleuri

Saleuri

Se dezgheata aluatul, se rade cascavalul, se presara semintele de chimen, apoi se taie betisoare

5 voturi    2 comentarii
50 min
Aperitive cu brinza
Triunghiuri cu foietaj-foi si branza

Triunghiuri cu foietaj-foi si branza

Se preincalzeste cuptorul si se lasa foile de foietaj la dezghetat. Dintr-o foaie de foietaj obtinem

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive cu brinza
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • (4 portii)
  • 8 bucati de paine integrala,
  • 200g. ardei rosu gras,
  • 75g.bacon feliat,
  • 200ml. smantana,
  • 100g. ciuperci proaspete
  • feliate,
  • 50g.parmezan,
  • 1/2 cana de ricotta,
  • marar,
  • sare,
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Tarta cu legume si branza de capra Tarta cu legume si branza de capra

Intai pregatim legumele. Taiem vanata felii rotunde, le ungem cu ulei de masline si le frigem in cuptor pana se rumenesc putin, 15-20

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Mamaliga cu branza (in straturi) Mamaliga cu branza (in straturi)

Acest preparat se serveste foarte des in zona Ardealului, mai ales la tara. In timpul vacantelor petrecute la tara, nu exista saptamana

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Clatite cu branza la cuptor