Se ung feliile de franzela cu unt pe o parte si se sareaza foarte putin. Pe patru dintre acestea se pun cite o felie de telemea, una de sunca si din nou una de telemea. Pe fiecare felie se presara cite putin piper macinat. Se acopera aceste sandvisuri cu cite o felie de piine, se fixeaza cu cite doua scobitori, se pune telemea rasa deasupra, apoi se pun intr-o tava la cuptorul fierbinte sa se coaca 15 minute.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii