autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Gutui coapte

Autor: George Florescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 septembrie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: George Florescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 septembrie 2005

Ingrediente
4 gutui mari, 1 lingura nuci taiate marunt, 2 linguri marmelada, 1 lingurita stafide, zahar pudra.,

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Se spala si se sterg gutuile. Se scobesc mai adanc la un capat si se curata samburii si partea carnoasa. Se amesteca nucile cu marmelada si stafidele, si se umplu gutuile. Se asaza in tava si se coc la foc potrivit. Se servesc caldute, pudrate cu mult zahar.
Daca ti-a placut reteta noastra "Gutui coapte" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
mere si gutui coapte

mere si gutui coapte

Spalam fructele si scoatem samburii(merele le-am lasat intregi,gutuile le-am taiat in doua pe verticala)si

4 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Gutui coapte

Gutui coapte

Gutuile se sterg bine de puf,se spala,se sterg si se taie jumatati. Se scoate miezul,iar golurile

5 voturi    4 comentarii
40 min
Retete de post

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Panini Maker

- 8 %
249.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 4 gutui mari
  • 1 lingura nuci taiate marunt
  • 2 linguri marmelada
  • 1 lingurita stafide
  • zahar pudra.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Tarta Rapsodia Tarta Rapsodia

Lasi aluatul la dezghetat la temperatura camerei. Întinzi aluatul într-o formă de tartă unsă cu unt, o dai la cuptor

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Prajitura cu branza si stafide Prajitura cu branza si stafide

Intr-un castron mai mare, se amesteca branza rasa impreuna cu zaharul, zaharul pudra vanilat si galbenusurile. Se adauga albusurile

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Curd de capsuni