autor:

Anonim

» » Aperitive

gutui cu carne

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 august 2008

Ingrediente
piept de porc, ulei, faina,pasta de tomate, gutui,zahar, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Bucatile de carne se inabusa in 50 ml de ulei cu 50 ml de apa,se adauga faina dizolvata in 100 ml de apa rece, pasta de tomate, sare, 1,5 l de apa si se fierbe totul 20 min.Separat,se inabusa gutuile cu 100 ml de ulei , apoi se scot si se adauga carne cand acesta e aproapte fiarta. Zaharul se caramelizea, se adauga putina apa, se fierbe cca 5 min , se adauga peste carne si sos. Se continua fierberea la cuptor 5-10 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "gutui cu carne" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Rulada aperitiv Kaprice

Rulada aperitiv Kaprice

Se face un blat de tort din ingredientele prezentate la coca: se bat spuma cele sase albusuri, se

29 voturi    7 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne
Chec aperitiv

Chec aperitiv

Se bat ouale bine,se adauga putina sare si putin piper,punem uleiul,praful de copt si faina,se amesteca

4 voturi    1 comentariu
60h
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

4 voturi

Ingrediente

  • piept de porc
  • ulei
  • faina,pasta de tomate
  • gutui,zahar
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Aperitiv cu sunca si branza feta