Bucatile de carne se inabusa in 50 ml de ulei cu 50 ml de apa,se adauga faina dizolvata in 100 ml de apa rece, pasta de tomate, sare, 1,5 l de apa si se fierbe totul 20 min.Separat,se inabusa gutuile cu 100 ml de ulei , apoi se scot si se adauga carne cand acesta e aproapte fiarta. Zaharul se caramelizea, se adauga putina apa, se fierbe cca 5 min , se adauga peste carne si sos. Se continua fierberea la cuptor 5-10 min.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii