autor:

Anonim

» » Aperitive

gutui cu carne de porc

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 august 2008

Ingrediente
piept de porc, ulei, faina,pasta de tomate, gutui,zahar, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Bucatile de carne se inabusa in 50 ml de ulei cu 50 ml de apa,se adauga faina dizolvata in 100 ml de apa rece, pasta de tomate, sare, 1,5 l de apa si se fierbe totul 20 min.Separat,se inabusa gutuile cu 100 ml de ulei , apoi se scot si se adauga carne cand acesta e aproapte fiarta. Zaharul se caramelizea, se adauga putina apa, se fierbe cca 5 min , se adauga peste carne si sos. Se continua fierberea la cuptor 5-10 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "gutui cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Salata de spanac cu ou

Salata de spanac cu ou

Foarte usor de pregatit, bogata in proteine, fibre, minerale, apa, vitamine, antioxidanti puternici,

1 vot    0 comentarii
10 min
Aperitive
Văcuţa Moo

Văcuţa Moo

Sunt Văcuţa Moo cu care Creşte prichindelul mare, Bea lăpticul meu gustos Să ajungă sănătos

54 voturi    15 comentarii
30 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • piept de porc
  • ulei
  • faina,pasta de tomate
  • gutui,zahar
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Traistute cu ciuperci