Incinge cuptorul la 180˚C.Intr-un vas bate untul cu zaharul si semintele de vanilie. Adauga ouale, cate unul pe rand, amestecand dupa fiecare ou adaugat.Incorporeaza apoi lichiorul de capsuni.Amesteca faina cu praful de copt, scortisoara si un praf de sare apoi inglobeaza totul in compozitia cu oua.
Imparte compozitia obtinuta in forme de brioise si da briosele la copt 20 minute.Lasa briosele sa se raceasca apoi decoreaza-le dupa fantezie.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii