Morcovii dati pe razatoarea mare se pun la foc impreuna cu cardamomul(se folosesc doar semintele de cardamom).
Cand morcovii s-au inmuiat si apa s-a evaporat,se adauga zaharul si se lasa sa se evapore toata apa din nou.Se adauga uleiul ,branza Ricotta bucatele mici ,fructele uscate si laptele praf.Se mareste focul si se amesteca continuu pana ce toata apa este evaporata.
Se consuma calda in special iarna.
Este foarte gustoasa...:)
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii