Curatam hamsiile.
Apucam de cap si tragem usor ,astfel ies intestinele indepartand capul,pestele ramane intreg si curatatul este foarte usor.Il spalam intr-o sita in jet de apa rece si il lasam un pic la scurs.
Dupa ce s-a scurs il stropim cu zeama de lamaie si il condimentam cu fischfond.Daca nu avem aceasta baza de peste il putem face foarte usor din un praf de sare,piper alb si rozmarin pulbere .
Intr-un castron amestecam faina cu boiaua si dam pestele prin acest amestec.
Incingem o tigaie in care am pus ulei si prajim pestele.
Se poate servii alaturi cu mamaliguta si mujdei de usturoi .
Foarte gustos si bun cu un pahar de bere.
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieIncearca aceasta reteta de legume cu sos de rosii la cuptor – un preparat sanatos, usor de facut, cu ingrediente simple si...
Legume cu sos de rosii la cuptor – reteta simpla, delicioasa si sanatoasaReteta de salata de vinete cu maioneza. Salata de vinete cu maioneza reteta simpla si delicioasa. Cum se face salata de...
Salata de vinete cu maionezaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii