Se incinge uleiul intr-o tigaie.Se sparge oul in tigaie si se prajeste pana cand albusul s-a coagulat dar galbenusul este moale.Se sareaza putin apoi se ia de pe foc si se pune pe o hartie (pentru a se scurge surplusul de grasime) si se lasa deoaprte.
Felia de paine se unge cu crema de branza apoi se presara cu 1 lingurita praf de boia dulce si putina sare de mare cu ierburi aromate.Se asaeaza deasupra oul.Pentru codite se pun frunze de busuioc, iar pentru breton codite tocate de ceapa verde.Pentru ochi se aseaza boabe de piper rosu, iar pentru gurita 1 lingurita pasta de ardei dulce.Langa se poate face o floricica dintr-o crenguta de busuioc cu frunze mici, pentru tulpina, si boabe de piper rosu pentru petale.
http://lauradfood2.blogspot.com/

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii