Se incinge uleiul intr-o tigaie.Se sparge oul in tigaie si se prajeste pana cand albusul s-a coagulat dar galbenusul este moale.Se sareaza putin apoi se ia de pe foc si se pune pe o hartie (pentru a se scurge surplusul de grasime) si se lasa deoaprte.
Felia de paine se unge cu crema de branza apoi se presara cu 1 lingurita praf de boia dulce si putina sare de mare cu ierburi aromate.Se asaeaza deasupra oul.Pentru codite se pun frunze de busuioc, iar pentru breton codite tocate de ceapa verde.Pentru ochi se aseaza boabe de piper rosu, iar pentru gurita 1 lingurita pasta de ardei dulce.Langa se poate face o floricica dintr-o crenguta de busuioc cu frunze mici, pentru tulpina, si boabe de piper rosu pentru petale.
http://lauradfood2.blogspot.com/
Reteta de turta dulce cu miere. Turta dulce cu miere reteta simpla si delicioasa. Turta dulce decoarata cu glazura regala....
Turta dulce cu miereReteta de faguri deliciosi. Cum se face acasa reteta de faguri deliciosi.
Faguri deliciosiDe Sarbatori, am pregatit cotlet de porc la cuptor, cu costite, cartofi si mirodenii.
Cotlet de porc, cu legume si mirodenii, la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii