Se curata heringii si se desfac fara sa fie taiati pe spate. Se scot oasele. In fiecare hering se fixeaza cite un ou fiert, curatat, se ruleaza pestele si se fixeaza fiecare bucata cu scobitori. Se pun rulourile pe platou, se acoperiti cu castraveciori si telina data pe razatoare. Se acopera cu un sos preparat din mustar si zeama de lamiie. Se decoreaza cu ceapa verde si se lasa in frigider pina la masa.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii