Sotul meu fiind maramuresan, este inebunit dupa aceste chiftelute delicioase, dar si mie imi plac mult.
Cartofii se spala, se curata si de dau prin razatoarea cu ochiuri rotunde sau pe cea mica.
Se pun intr-o strecuratoare pana lasa aprox. toata zeama.
Intr-un castron punem cartofii, ouale batute, faina, sarea si praful de usturoi. Se amesteca.
Intr-o tigaie cu ulei incins punem cate o lingura din compozitie si prajim pe ambele parti pana devin aurii.
Se servesc alaturi de iaurt/smantana.
Pofta buna!
Bucura-i pe cei dragi pregatindu-le aceste cornuri pufoase cu gem! Reteta este simpla si delicioasa, se prepara usor, iar...
Cornuri pufoase cu gem - reteta simpla si delicioasaPlacinte cu aluat fraged de casa si branza sarata, o reteta simpla si delicioasa, perfecta pentru gustari sau aperitive....
Placinte cu aluat fraged de casa si branza sarata. Reteta simpla si delicioasaSe spala lintea, se scurge si se acopera cu apa fiarta, intr-un castron pe care il acoperim cateva minute.
Supa de toamna cu linte si oua de prepelitaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii