Sotul meu fiind maramuresan, este inebunit dupa aceste chiftelute delicioase, dar si mie imi plac mult.
Cartofii se spala, se curata si de dau prin razatoarea cu ochiuri rotunde sau pe cea mica.
Se pun intr-o strecuratoare pana lasa aprox. toata zeama.
Intr-un castron punem cartofii, ouale batute, faina, sarea si praful de usturoi. Se amesteca.
Intr-o tigaie cu ulei incins punem cate o lingura din compozitie si prajim pe ambele parti pana devin aurii.
Se servesc alaturi de iaurt/smantana.
Pofta buna!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postReteta de cornuri pufoase cu gem. Cornuri pufoase cu gem reteta simpla. Cornuri cu gem reteta. Reteta de cornuri pufoase....
Cornuri pufoase cu gemReteta de mancare de fasole boabe. Mancare de fasole boabe reteta de post. Retetea de iahnie de fasole boabe. Reteta simpla...
Mancare de fasole boabeRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii