Sotul meu fiind maramuresan, este inebunit dupa aceste chiftelute delicioase, dar si mie imi plac mult.
Cartofii se spala, se curata si de dau prin razatoarea cu ochiuri rotunde sau pe cea mica.
Se pun intr-o strecuratoare pana lasa aprox. toata zeama.
Intr-un castron punem cartofii, ouale batute, faina, sarea si praful de usturoi. Se amesteca.
Intr-o tigaie cu ulei incins punem cate o lingura din compozitie si prajim pe ambele parti pana devin aurii.
Se servesc alaturi de iaurt/smantana.
Pofta buna!

Prepara reteta clasica de prajitura Albinita, cu foi fragede cu miere, crema gustoasa de gris si gem acrisor. Simpla,...
Prajitura Albinita cu foi cu miere si crema de gris – reteta clasica, simpla si delicioasa
Se curata de coaja feliile de dovleac placintar, cartoful la fel, se spala si gutuia si se dau prin razatoarea mica.
Supa crema de dovleac, cu gutuie si jambon
Pulpele de pui, spalate si zvantate, se subtiaza uniform.
Rulouri din pulpe de pui umplute cu patrunjel
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii