Hribii curatati, spalati foarte bine, se fierb 1/2 ora cu o ceapa,foaie de dafin,2 catei de usturoi,cimbru,sare. Separat se calesc in unt: ceapa, 2 catei de usturoi,la care se adauga feliile de hribii strecurati. Se calesc impreuna cateva minute, (daca e nevoie se adauga apa in care au fiert hribii),se adauga smantana batuta cu o lingura de faina. Se lasa pe foc,cateva minute, se presara cu patrunjel verde. Servesti cu mamaliguta fierbinte.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii