autor:

Cely Snijec

» » , Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Retete vegetariene

Hribi cu smantana

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 mai 2009

Ingrediente
1 kg hribi proaspeti, 2 cepe, 100 g unt, 3-4 catei de usturoi, 1 lingura faina, sare, piper, foi de dafin, o crenguta cimbru, 500 ml smantana patrunjel

Dificultate: Redusa Timp: 1h

22 voturi

Mod de preparare

Hribii curatati, spalati foarte bine, se fierb 1/2 ora cu o ceapa,foaie de dafin,2 catei de usturoi,cimbru,sare. Separat se calesc in unt: ceapa, 2 catei de usturoi,la care se adauga feliile de hribii strecurati. Se calesc impreuna cateva minute, (daca e nevoie se adauga apa in care au fiert hribii),se adauga smantana batuta cu o lingura de faina. Se lasa pe foc,cateva minute, se presara cu patrunjel verde. Servesti cu mamaliguta fierbinte.
Daca ti-a placut reteta noastra "Hribi cu smantana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Prajitura cu capsuni

Prajitura cu capsuni

Se pun in robot toate ingredientele pentru blat, iar dupa ce a rezultat un aluat lipicios, se rastoarna

0 voturi    0 comentarii
4h
Retete vegetariene
Tocanita de Ciuperci

Tocanita de Ciuperci

Pasul 1 Tocam marunt ceapa. Taiem fin usturoiul. Tocam ardeiul in cubulete mici. Pasul 2 Pregatim

1 vot    3 comentarii
1h
Retete vegetariene
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Stejar Masiv , 27 septembrie 2013

    Mărar se potrivește mai bine la mazărea cu smântână

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 11 august 2010

    Super !

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 14 iulie 2009

    dDa merge foarte bine cu marar.Faina poate sa si lipseasca, eu nu folosesc tot timpul, dar asta e reteta dupa care facea bunica si imi place foarte mult.

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 10 iulie 2009

      Au aparut hribii si am preparat si eu aceasta reteta,doar ca in loc de faina am pus un ou si marar.

    • Fara foto

      Cely , 20 mai 2009

      Ma bucur ca v-a placut.Si noua ne place foarte mult

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 18 mai 2009

      Poti sa incerci fara probleme. Eu am mai presarat uneori cu patrunjel verde. Nu sunt mare amatoare de marar.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 14 mai 2009

      Buna reteta,suntem pe aceeasi lungime de unda.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

22 voturi

Ingrediente

  • 1 kg hribi proaspeti
  • 2 cepe
  • 100 g unt
  • 3-4 catei de usturoi
  • 1 lingura faina
  • sare
  • piper
  • foi de dafin
  • o crenguta cimbru
  • 500 ml smantana patrunjel

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Curry de naut cu conopida Curry de naut cu conopida

Rupem in buchetele conopida si o punem la fiert, in apa cu sare. Intr-o cratita non-aderenta, punem ceapa la "calit" in doua

0 voturi    0 comentarii
50 min
Delicii de post de la bloggeri
Vegeta de casa Vegeta de casa

Amestec de legume uscate la cuptor, la foc mic, in mai multe etape, astfel incat legumele sa nu se arda, ci doar sa se deshidrateze

2 voturi    1 comentariu
48h 20 min
Conserve si muraturi
Ardei umpluti cu brânzã (Pimento com Dois Queijos)
Black Friday Oster Romania
Black Friday Oster Romania