Pentru sosul Youcateca, se amesteca tote ingredientele impreuna.
Se incalzeste sosul. Intr-tigaie mica se aduga ulei si se incalzeste la foc moderat. Tortillas se prajesc cateva secunde pe fiecare parte. Se varsa boabele de fasole o tortillas. Oul se prajeste in acelasi ulei si in acelasi loc cu fasolea. Sarea si piperul se adauga dupa gust. Deasupra se pune cealalta tortilla. Se aseaza mazarea si sunca deasupra cu salsa garnisita cu branza. A se servi imediat.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii