1. Incalzeste intr-o tigaie 1 lingura de ulei de masline si adauga ceapa, ardeiul rosu si cel iute, usturoiul si oregano.
2. Prajeste-le timp de aprox. 5 min sau pana ce au devenit moi, iar dupa aceea adauga rosiile si prajeste amestecul pentru inca 5 min.Daca amestecul pare uscat atunci adauga putina apa.
3. Condimenteaza amestecul si fa 4 gauri in el si sparge cate un ou in fiecare gaura, iar dup[a aceea acopera tigaia.
4. Gateste pana ce ouale s-au facut, iar dupa aceea mancarea este gata de servit.
Pentru mai multe retete minunate nu ezitati sa vizitati http://lauradfood.blogspot.com/

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii