Humus reţetă cu ardei

Humus reţetă cu ardei

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cutie naut (de la supermarketuri )
  • 3-4 ardei capia rosii ,copti si curatati
  • 1 1/2 ceasca tahina(sosul de susan)3 linguri suc de lamiie
  • 1 catel de usturoi tocat
  • 1/2 lingurita piper alb
  • 1/4/lingurita sare
  • 1 lingura patrunjel verde tocat

Mod de preparare

Se amesteca totul bine la blender (in afara de patrunjel) si se da la rece cel putin 1 or.a Inainte de a fi servit se presara cu patrunjel se serveste ca aperitiv cu piine arabeasca prajita (taiata in triunghiuri) sau cu pui la gratar, shis kebab etc.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise