autor:

marta gabriela abdelhafiz

» » Aperitive

Humus cu ardei copti rosii

Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 mai 2009

Ingrediente
1 cutie naut (de la supermarketuri ), 3-4 ardei capia rosii ,copti si curatati, 1 1/2 ceasca tahina(sosul de susan)3 linguri suc de lamiie, 1 catel de usturoi tocat, 1/2 lingurita piper alb, 1/4/lingurita sare, 1 lingura patrunjel verde tocat

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

1 vot

Mod de preparare

Se amesteca totul bine la blender (in afara de patrunjel) si se da la rece cel putin 1 or.a Inainte de a fi servit se presara cu patrunjel se serveste ca aperitiv cu piine arabeasca prajita (taiata in triunghiuri) sau cu pui la gratar, shis kebab etc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Humus cu ardei copti rosii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Parjolute cu legume

Parjolute cu legume

Curatam cartofii de coaja ,ii taiem in cuburi si ii fierbem in apa sarata timp de 20 -25 minute.Intre

13 voturi    10 comentarii
1h
Aperitive
Conopida pane

Conopida pane

-se fierbe conopida (rupta in bucati); -se face compozitia din ou, faina,apa + sare, la fel ca pentru

5 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • marta gabriela abdelhafiz

    marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine) , 28 martie 2014

    da este foarte buna pentru iubitorii de humus varecomand sa o incercati

  • Alina_Chiticaru

    Alina_Chiticaru (Chef de cuisine) , 27 martie 2014

    Trebuie sa fie buna!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 17 iulie 2009

    Chiar imi place...

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 15 mai 2009

      Ma tenteaza tot ce e cu ardei gras.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

10 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 cutie naut (de la supermarketuri )
  • 3-4 ardei capia rosii ,copti si curatati
  • 1 1/2 ceasca tahina(sosul de susan)3 linguri suc de lamiie
  • 1 catel de usturoi tocat
  • 1/2 lingurita piper alb
  • 1/4/lingurita sare
  • 1 lingura patrunjel verde tocat

Raporteaza reteta

Retete
de marta gabriela abdelhafiz
Pulpe de pui umplute

Pulpe de pui umplute

In fiecare bucata de pulpa se pune cite un"betisor"din fiecare (cascaval, ardei, telina, morcov).

6 voturi    14 comentarii
30 min
Fripturi
Pui pe cutie de bere

Pui pe cutie de bere

Intr-un vas se amesteca mirodeniile, usturoiul, zeama de lamiie si portocala (sau mandarina), sarea,

4 voturi    9 comentarii
40 min
Fripturi

marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)

da este foarte buna pentru iubitorii de humus varecomand sa o incercati

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Legume gratinate