autor:

marta gabriela abdelhafiz

» » Aperitive

Humus cu ardei copti rosii

Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 mai 2009

Ingrediente
1 cutie naut (de la supermarketuri ), 3-4 ardei capia rosii ,copti si curatati, 1 1/2 ceasca tahina(sosul de susan)3 linguri suc de lamiie, 1 catel de usturoi tocat, 1/2 lingurita piper alb, 1/4/lingurita sare, 1 lingura patrunjel verde tocat

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

1 vot

Mod de preparare

Se amesteca totul bine la blender (in afara de patrunjel) si se da la rece cel putin 1 or.a Inainte de a fi servit se presara cu patrunjel se serveste ca aperitiv cu piine arabeasca prajita (taiata in triunghiuri) sau cu pui la gratar, shis kebab etc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Humus cu ardei copti rosii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Flori de dovlecei pane

Flori de dovlecei pane

Florile de dovlecei se spala, se curata de pistil si eventualele frunzulite. Se pregateste compozitia

9 voturi    5 comentarii
30 min
Aperitive
Conopida a'la Austria

Conopida a'la Austria

Se curata conopida, se desface in bucatele, se lasa 15 min in apa cu sare, apoi se spala.Se acopera

5 voturi    1 comentariu
58 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • marta gabriela abdelhafiz

    marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine) , 28 martie 2014

    da este foarte buna pentru iubitorii de humus varecomand sa o incercati

  • Alina_Chiticaru

    Alina_Chiticaru (Chef de cuisine) , 27 martie 2014

    Trebuie sa fie buna!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 17 iulie 2009

    Chiar imi place...

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 15 mai 2009

      Ma tenteaza tot ce e cu ardei gras.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

10 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 cutie naut (de la supermarketuri )
  • 3-4 ardei capia rosii ,copti si curatati
  • 1 1/2 ceasca tahina(sosul de susan)3 linguri suc de lamiie
  • 1 catel de usturoi tocat
  • 1/2 lingurita piper alb
  • 1/4/lingurita sare
  • 1 lingura patrunjel verde tocat

Raporteaza reteta

Retete
de marta gabriela abdelhafiz
Pulpe de pui umplute

Pulpe de pui umplute

In fiecare bucata de pulpa se pune cite un"betisor"din fiecare (cascaval, ardei, telina, morcov).

6 voturi    14 comentarii
30 min
Fripturi
Pui pe cutie de bere

Pui pe cutie de bere

Intr-un vas se amesteca mirodeniile, usturoiul, zeama de lamiie si portocala (sau mandarina), sarea,

4 voturi    9 comentarii
40 min
Fripturi

marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)

da este foarte buna pentru iubitorii de humus varecomand sa o incercati

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Conopida, broccoli, ciuperci si branza la cuptor