Punem nautul la înmuiat 12 ore.
Punem năutul la înmuiat 12 ore. Schimbam apa și fierbem năutul 1 ½ ore, împreună cu foile de dafin și usturoiul.
După ce năutul a fiert, curatam legumele, apoi le spalam și le taiem marunt. Înăbușim legumele în 75 gr margarină, turnând câte puțină apă și amestecând.
După 5 minute, adăugam bulionul, năutul scurs și apă cât să acopere boabele. Continua fierberea la foc mic, ¼ oră.
Preincalzim cuptorul la 180 de grade C.
Sărezi și condimentezi iahnia după gust, pui deasupra felioare din margarina rămasă și introduci iahnia, pentru 20 de minute, la cuptor.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii