Punem nautul la înmuiat 12 ore.
Punem năutul la înmuiat 12 ore. Schimbam apa și fierbem năutul 1 ½ ore, împreună cu foile de dafin și usturoiul.
După ce năutul a fiert, curatam legumele, apoi le spalam și le taiem marunt. Înăbușim legumele în 75 gr margarină, turnând câte puțină apă și amestecând.
După 5 minute, adăugam bulionul, năutul scurs și apă cât să acopere boabele. Continua fierberea la foc mic, ¼ oră.
Preincalzim cuptorul la 180 de grade C.
Sărezi și condimentezi iahnia după gust, pui deasupra felioare din margarina rămasă și introduci iahnia, pentru 20 de minute, la cuptor.
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii