autor:

Anonim

» » Aperitive

iahnie

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 august 2008

Ingrediente
ciuperci, ulei, ceapa, patrunjel verde, vin alb, pasta de tomate, lamaie, sare si piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Ciupercile se inabusa cu 50 ml de apa, se adauga ceapa, pasta de tomate, patrunjel verde, sare, piper si apa necesara fierberii. Spre sfarsitul fierberii, se adauga vin.
Daca ti-a placut reteta noastra "iahnie" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Iahnie de naut

Iahnie de naut

Punem năutul la înmuiat 12 ore. Schimbam apa și fierbem năutul 1 ½ ore, împreună

0 voturi    0 comentarii
2h 10 min
Retete de post
Iahnie de fasole cu praz

Iahnie de fasole cu praz

Se pregateste fasolea cu o zi inainte: se alege de impuritati si se pune intr-un vas in apa suficienta

1 vot    2 comentarii
3h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 31 mai 2009

    Cind sunt gata se presara patrunjel verde tocat, deasupra.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Sidy

Sidy (Chef de cuisine)

Cind sunt gata se presara patrunjel verde tocat, deasupra.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Rulouri de vinete pane Rulouri de vinete pane

Vanata se curata de coaja, apoi se feliaza pe lungimea vinetei cat se poate de subtire. Se presara cu sare si piper si se lasa sa se

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Fenicul pane