autor:

Anonim

» » Aperitive

iahnie

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 august 2008

Ingrediente
ciuperci, ulei, ceapa, patrunjel verde, vin alb, pasta de tomate, lamaie, sare si piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Ciupercile se inabusa cu 50 ml de apa, se adauga ceapa, pasta de tomate, patrunjel verde, sare, piper si apa necesara fierberii. Spre sfarsitul fierberii, se adauga vin.
Daca ti-a placut reteta noastra "iahnie" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Iahnie de fasole

Iahnie de fasole

Se spală fasolea, apoi se pune în apă rece, la hidratat. Se lasă de seara până a

1 vot    1 comentariu
2h
Retete de post
Iahnie de năut cu ciuperci

Iahnie de năut cu ciuperci

Modul de preparare: Punem năutul de cu seară în apă rece la înmuiat şi îl lăsăm până

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 31 mai 2009

    Cind sunt gata se presara patrunjel verde tocat, deasupra.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Sidy

Sidy (Chef de cuisine)

Cind sunt gata se presara patrunjel verde tocat, deasupra.

Adauga reteta
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Ciuperci umplute