Reteta postata pe: 30 ianuarie 2010
Ingrediente
2 conserve fasole alba boabe Bonduelle(aprox 400g in total), 2 cepe, 1 morcov, 2 foi de dafin, sos de rosii, patrunjel,marar, sare,piper
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Se curata ceapa si morcovul si se toaca. Intr-o cratita se pune putin ulei, se adauga legumele tocate si se lasa la inabusit. Se adauga apoi sucul de rosii, foile de dafin si putina sare si piper si se lasa la fiert. Cand legumele sunt fierte se adauga fasolea alba, cu tot cu sosul din conserva. Se mai adauga patrunjelul si mararul tocat marunt si se potriveste de sare si piper. Se lasa sa dea cateva clocote si este gata.
Se poate servi cu cabanos prajit.
Daca ti-a placut reteta noastra "Iahnie de fasole (reteta rapida)" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Retete de post
Am amestecat cu mixerul toate ingredientele.
Am pus prajitura la cuptorul preincalzit pentru 45
301 voturi
32 comentarii
1h
Se face foarte repede si se mananca tot asa :)). in primul rand mixati margarina cu zaharul si uleiul
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
rralu17 (Chef de cuisine) , 09 august 2010
ai dreptate constanta! scuze pentru greseala de ortografie! o sa corectez