Se curata ceapa si morcovul si se toaca. Intr-o cratita se pune putin ulei, se adauga legumele tocate si se lasa la inabusit. Se adauga apoi sucul de rosii, foile de dafin si putina sare si piper si se lasa la fiert. Cand legumele sunt fierte se adauga fasolea alba, cu tot cu sosul din conserva. Se mai adauga patrunjelul si mararul tocat marunt si se potriveste de sare si piper. Se lasa sa dea cateva clocote si este gata.
Se poate servi cu cabanos prajit.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii