autor:

rralu17

» » , Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Retete de post

Iahnie de fasole (reteta rapida)

Autor: rralu17 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: rralu17 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 ianuarie 2010

Ingrediente
2 conserve fasole alba boabe Bonduelle(aprox 400g in total), 2 cepe, 1 morcov, 2 foi de dafin, sos de rosii, patrunjel,marar, sare,

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Se curata ceapa si morcovul si se toaca. Intr-o cratita se pune putin ulei, se adauga legumele tocate si se lasa la inabusit. Se adauga apoi sucul de rosii, foile de dafin si putina sare si piper si se lasa la fiert. Cand legumele sunt fierte se adauga fasolea alba, cu tot cu sosul din conserva. Se mai adauga patrunjelul si mararul tocat marunt si se potriveste de sare si piper. Se lasa sa dea cateva clocote si este gata.
Se poate servi cu cabanos prajit.
Daca ti-a placut reteta noastra "Iahnie de fasole (reteta rapida)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de post
Fursecuri cu lamaie

Fursecuri cu lamaie

1. Cerne faina intr-un vas si pune toate ingredientele uscate (zahar, pudra de portocale, praf de

6 voturi    0 comentarii
30 min
Retete de post
Cornulete de post

Cornulete de post

Se cerne faina,se face o adancitura in mijlocul ei unde se adauga margarina rece taiata in bucati

64 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Retete de post

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T800E

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • rralu17

    rralu17 (Chef de cuisine) , 09 august 2010

    ai dreptate constanta! scuze pentru greseala de ortografie! o sa corectez

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 08 august 2010

    Iahnie sau ianhie ?

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 29 iunie 2010

    Foarte buna !

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 2 conserve fasole alba boabe Bonduelle(aprox 400g in total)
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 2 foi de dafin
  • sos de rosii
  • patrunjel,marar
  • sare,

Raporteaza reteta

rralu17 (Chef de cuisine)

ai dreptate constanta! scuze pentru greseala de ortografie! o sa corectez

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de post

Placinta cu dovleac Placinta cu dovleac

Aluatul: Se pun toate ingredientele intr-un castron, se incorporeaza faina cat cuprinde si amestecam bine sa nu se mai lipeasca de

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Briose cu ciocolata (GlutenFree) Briose cu ciocolata (GlutenFree)

Mod de preparare: 1. Încălzește cuptorul la 180 grade Celsius. 2. Într-un vas pune făina fără gluten, bicarbonatul,

1 vot    0 comentarii
1h
Delicii de post de la bloggeri
MINCARE DE LINTE CU BACON