autor:

Fara foto

» » Aperitive

icre crap

Autor: Florentina Ramona Stoian (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Florentina Ramona Stoian (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 mai 2008

Ingrediente
30 gr icre de crap, 150 gr gris, sare, 100 ml ulei, zeama de lamaie.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

6 voturi

Mod de preparare

Se fierbe grisul cu apa, astfel incat sa ramana ingrosat. Separat se mixeaza icrele cu ulei, pana devin ca o maioneza. Se amesteca cu grisul racit si se adauga zeama de lamaie, se adauga sare dupa gust. Se omogenizeaza bine. Se aseaza pe platou sau farfurie si se decoreaza cu verdeata.
Daca ti-a placut reteta noastra "icre crap" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Salata din icre de crap cu ceapa

Salata din icre de crap cu ceapa

Icrele se curata de pielita si se freaca cu putina sare.Se scurg de apa care s-a format prin sarare.Icrele

9 voturi    13 comentarii
20 min
Salate cu peste
Icre proaspete de crap

Icre proaspete de crap

Icrele proaspete, sărate, se lasa la scurs cam 1 ora,ca sa eliminam apa care s-a format prin dizolvarea

11 voturi    5 comentarii
20 min
Salate reci

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 29 iulie 2012

    Asa le pregatesc si eu cu gris.

  • Czompa

    Czompa (Chef de cuisine) , 28 iulie 2009

    Frumoasa aranjarea. Pe vremuri pregatea si mama mea in casa icrele dar acum se gasesc gata preparate in magazin(facem economie de timp). Mie imi plac cele de "Bonito"

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 iulie 2009

    Imi place foarte mult prezentarea ta! Felicitari!

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 28 iulie 2009

      Foarte frumos prezentat si sunt bune precis aceste icre, deoarece exact asa le pregatesc si eu.Felicitari1

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

25 min

6 voturi

Ingrediente

  • 30 gr icre de crap
  • 150 gr gris
  • sare
  • 100 ml ulei
  • zeama de lamaie.

Raporteaza reteta

Retete
de Florentina Ramona Stoian
Spaghetti al pomodoro

Spaghetti al pomodoro

Spaghetele se fireb in apa clocotita cu putina sare 7-8 minute, se scurg bine de apa, se stropesc

11 voturi    8 comentarii
25 min
Paste si pizza
piftie din carne de porc

piftie din carne de porc

Se spala si se rad bine cu cutitul picioarele sau capul de porc (daca au par, se pirlesc la flacara).

36 voturi    3 comentarii
2h
Aperitive cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Asa le pregatesc si eu cu gris.

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu oua

Tarta morarului Tarta morarului

Se prepara un blat din ingredientele mentionate, apoi se intinde intr-o folie de plastic, cu un sucitor, in foaie de 0,5 cm grosime,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Placinta cu ciuperci in aluat fraged Placinta cu ciuperci in aluat fraged

Se pune o foaie de aluat in vas, iar in interior se pun toate legumele pe rand asezate, se toaarna compozitia de oua cu iaurt. Se coace

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Oua umplute