autor:

Fara foto

» » Aperitive

icre crap

Autor: Florentina Ramona Stoian (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Florentina Ramona Stoian (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 mai 2008

Ingrediente
30 gr icre de crap, 150 gr gris, sare, 100 ml ulei, zeama de lamaie.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

6 voturi

Mod de preparare

Se fierbe grisul cu apa, astfel incat sa ramana ingrosat. Separat se mixeaza icrele cu ulei, pana devin ca o maioneza. Se amesteca cu grisul racit si se adauga zeama de lamaie, se adauga sare dupa gust. Se omogenizeaza bine. Se aseaza pe platou sau farfurie si se decoreaza cu verdeata.
Daca ti-a placut reteta noastra "icre crap" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Salata din icre de crap

Salata din icre de crap

Se mixeaza icrele,la inceput crude,apoi se toarna cate putin ulei,ca la maioneza, pana se leaga.Cand

3 voturi    0 comentarii
20 min
Salate reci
Icre proaspete de crap

Icre proaspete de crap

Icrele proaspete, s─ârate, se lasa la scurs cam 1 ora,ca sa eliminam apa care s-a format prin dizolvarea

11 voturi    5 comentarii
20 min
Salate reci

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 29 iulie 2012

    Asa le pregatesc si eu cu gris.

  • Czompa

    Czompa (Chef de cuisine) , 28 iulie 2009

    Frumoasa aranjarea. Pe vremuri pregatea si mama mea in casa icrele dar acum se gasesc gata preparate in magazin(facem economie de timp). Mie imi plac cele de "Bonito"

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 iulie 2009

    Imi place foarte mult prezentarea ta! Felicitari!

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 28 iulie 2009

      Foarte frumos prezentat si sunt bune precis aceste icre, deoarece exact asa le pregatesc si eu.Felicitari1

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

25 min

6 voturi

Ingrediente

  • 30 gr icre de crap
  • 150 gr gris
  • sare
  • 100 ml ulei
  • zeama de lamaie.

Raporteaza reteta

Retete
de Florentina Ramona Stoian
Spaghetti al pomodoro

Spaghetti al pomodoro

Spaghetele se fireb in apa clocotita cu putina sare 7-8 minute, se scurg bine de apa, se stropesc

11 voturi    8 comentarii
25 min
Paste si pizza
piftie din carne de porc

piftie din carne de porc

Se spala si se rad bine cu cutitul picioarele sau capul de porc (daca au par, se pirlesc la flacara).

36 voturi    3 comentarii
2h
Aperitive cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Asa le pregatesc si eu cu gris.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Omleta cu dragoste...de dieta Omleta cu dragoste...de dieta

Speli bine ouale, apoi le bati impreuna cu condimentele. Rucola o speli si o rupi bucatele. Mozzarella o tai in jumatati. Ardeiul

0 voturi    0 comentarii
15 min
Aperitive
Balmos ca la Buzau Balmos ca la Buzau

Se pune la fiert apa cu un praf de sare si un pic de faina de porumb. Cand a fiert, se mai adauga faina pana se formeaza o mamaliga

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
clatite umplute cu omleta cu creier si ciuperci