Icre de casa

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Icre de casa

Ingrediente

  • 50g icre
  • 350ml ulei
  • 200g lapte
  • 30g gris
  • -zeama de lamaie
  • 1 ceapa mica

Mod de preparare

Se pregateste grisul cu lapte care trebuie sa aiba o consistenta mai tare

Dupa racire se amesteca cu icrele ,mai intai cu lingura de lemn,dupa care cu mixerul,se alterneaza uleiul si zeama de lamaie,daca consistenta rezulta mai tare se poate adauga putina apa minerala sau chiar normala

Spre sfarsit se adauga zeama de lamaie,pt a definii gustul acrisor

Ceapa se curata ,se da prin razatoarea mica se storc ,se adauga peste icre,se amesteca cu lingura di lemn

Se servesc,pofta buna

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Ghiveci de legume

Ghiveci de legume

Ghiveci de legume
Rulada de miel umpluta cu legume

Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant.

Rulada de miel umpluta cu legume
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor